AK PARTİ MARDİN İL GENÇLİK KOLLARINDAN KIZILAY`A KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

AK Parti Mardin Gençlik kolları Başkanlığı tarafından İl Başkanlığı önünde yarın saat 10.00`da Türk Kızılay`ına kan bağışı kampanyası düzenleniyor.

Mardin 8.01.2017 12:35:08 0
AK PARTİ MARDİN İL GENÇLİK KOLLARINDAN KIZILAY`A KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

 AK Parti Mardin Gençlik kolları Başkanlığı tarafından  İl Başkanlığı önünde yarın saat 10.00'da Türk Kızılay'ına kan bağışı kampanyası düzenleniyor.

 

Ak Parti Mardin il gençlik kolları başkanlığı tarafından ''Bağışlanan her kan,kurtarılan üç can''Parolası ile 9 ocak saat 10.00'da Ak Parti Mardin il Başkanlığı önünde düzenlenecek Kan bağışı kampanyasına ilginin yoğun olması bekleniyor.

 

Ak Parti Mardin il Gençlik kolları başkanı Halil  Yomak yarın başlayacak Kan Bağışı kampanyasına yönelik olarak Artuklu Haber'e şu açıklamayı yaptı:

 

 'Ak Parti  Mardin İl Gençlik kolları olarak çok kutsal gördüğümüz bir vazife uğruna parti binası  önünde Kan Bağışı kampanyası için Yarın buluşacağız  Türk Kızılayına kan bağışında bulunmak istedik. 

 

Bu kutsal vazife de Ak Parti Mardin il Gençlik Kolları Başkanlığı olarak çorba da bizim de tuzumuz bulunması adına ufakta olsa bir katkı sunalım istedik. 

 

Kızılayımız yüz yılları aşkın süredir ülkemize hizmet veriyor. Sadece Türkiye Cumhuriyeti zamanında değil öncesinde de Osmanlı döneminde hizmet vermeye başlamış bir kuruluşumuz. Şuan sadece Türkiye'de değil Türkiye'nin dışında da birçok ülkede, birçok kıta da ihtiyaç duyulduğu an da bütün mazlumların, bütün ihtiyaç sahiplerinin yanında olan bir kuruluşumuzdur. Elimizden geldiği kadarıyla destek verdik.

 

Kızılay'a kan bağışı kampanyamıza .katkı sunacak  tüm hemşerilerimize ve Kampanyamızın amacına ulaşması için vefakar, cefakar şekilde çalışan tüm parti teşkilatında ki Genç arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum' dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,66% -0,40
  • GRAM ALTIN

    2401,09% -1,38
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72