AK PARTİ MARDİN İL KADIN KOLLARI BAŞKANI HEKİMOĞLU`NDAN ``8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ``MESAJI

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mardin 7.03.2018 10:55:22 0
AK PARTİ  MARDİN İL KADIN KOLLARI BAŞKANI HEKİMOĞLU`NDAN  ``8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ``MESAJI

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

 


Mesajında, Kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman vatanın kurtuluşunda görev üstlenen kahraman kadınlarımız fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlu olsun.
Türkiye’nin demokrasi, kalkınma ve özgürlük mücadelesine  damgasını vuran kadınlar, halkın en fedekar, çalışkan ve üreten bireyleridir, Bunlara karşı toplumdan hak ettiği sevgi ve saygıyı gösterilmelidir. Günümüzde kadınlar gününde okullarda ve çeşitli platformlarda kadınla ile ilgili etkinlikler yapılıp Okullarda öğrencilere kompozisyonlar, şiirler ve çeşitli ödev notları hazırlayarak kadınlarımızın önemine dikkat çekilmektedir. İnanıyorum ki özgüvenleri yüksek, cesur, eğitimli kadınlarımızın, ekonomiden siyasete her alanda sayılarının artması, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır. Bu vesileyle, kadına şiddet meselesi başta olmak üzere mevcut sorunlarla kararlı biçimde mücadeleye devam edeceğiz.


Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın '' 8 Mart DünyaKadınlargünü''  kutlu olsun''


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04