AK PARTİ MARDİN İl KADIN KOLLARI?NDAN YAŞLILAR GÜNÜ PROGRAMI

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanlığı, 1 Ekim Uluslararası Yaşlılar Günü dolayısıyla AK Parti Mardin Teşkilatı?nda kurucu üyelik sıfatını taşıyan ve AK Parti Mardin saflarında büyük emek harcayan emektarlarıyla bir araya geldi.

Mardin 2.10.2018 16:58:31 0
AK PARTİ MARDİN İl KADIN KOLLARI?NDAN YAŞLILAR GÜNÜ PROGRAMI

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanlığı, 1 Ekim Uluslararası Yaşlılar Günü dolayısıyla AK Parti Mardin Teşkilatı’nda kurucu üyelik sıfatını taşıyan ve AK Parti Mardin saflarında büyük emek harcayan emektarlarıyla bir araya geldi.  

 

AK Parti Mardin Teşkilatları’nda yıllarca ülkemize ve Mardin’e hizmet etmekten kaçınmamış olan tüm yaşlı emektarlara sonsuz şükranlarını ileten AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “AK Parti’nin kuruluşundan bu yana eşinden, çocuklarından hatta işinden feragat ederek ülke ve millet çıkarları için yıllar boyunca AK Parti çatısı altında hizmet eden tüm yaşlılarımızı selamlıyor, günlerini tebrik ediyorum. Aramızdan ayrılarak ebediyete intikal etmiş tüm partililerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Bende AK Parti’nin kurucusu olarak, bir ferdi olarak bugün burada duygulu anlara şahit oluyorum. Allah hepinizden razı olsun. Çünkü AK Parti bugünkü gücünü sizlerin bırakmış olduğu samimiyet, liyakat ve sabırdan almıştır. AK Parti’nin gücü sizlerin o günkü olumsuz şartlarda bile dik duruşu sayesindedir. Bizler ve partimiz sizlere minnettardır. Allah sizleri ve dualarınızı eksik etmesin”.

 

Kendileriyle bir arada bulunmanın feyzini yaşadığımız değerli büyüklerimizi, emektarlarımızı böyle anlamlı bir günde ağırlamanın gururu içerisinde olduklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu, “1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla bugün sizlerle bir arada farklı bir program yapmak istedik. 2001 yılından bu yana varını yoğunu AK Parti’ye harcamış siz değerli emektarlarımızı aynı çatı altında bir araya getirterek nerden nereye geldiğimizi günümüz gençlerine ve kadınlarına  fark ettirmektir. Sizleri sürekli özlüyoruz. Çünkü sizler Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı tarihlerde AK Parti davasına baş koydunuz. Sizlerin emekleri, ülkemize olan katkıları asla unutulmayazcaktır”.

 

İl Kadın Kolları Başkanı Hakimoğlu”,Önümüzde çok önemli olan 2019 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı diyebiliriz. Yerel seçim çalışmalarında da bizleri yalnız bırakmayacağınızı biliyorum. Çünkü bizlerin siz emektarlarımızdan alacağımız önemli dersler bulunmaktadır. Engin tecrübelerinizin bizlere ışık olacağını, önümüzü aydınlatacağınızı çok iyi biliyoruz. Bu açılardan 2019 yerel seçimlerin şimdiden ülkemiz, milletimize hayırlar getirmesini temenni ederken, sizlere şahsım ve arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSIĞ-MARDİN

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90