AK PARTİ MARDİN İL SKM ÇALIŞMALARIYLA GÖZ DOLDURUYOR

9Mart?ta açılışı gerçekleştirilen ve her mahalleye, her sokağa, her haneye ulaşacak şekilde haritasını çizen AK Parti Mardin İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Mardin 6.04.2017 13:11:26 0
AK PARTİ MARDİN İL SKM ÇALIŞMALARIYLA GÖZ DOLDURUYOR

9Mart’ta açılışı gerçekleştirilen ve her mahalleye, her sokağa, her haneye ulaşacak şekilde haritasını çizen AK Parti Mardin İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) çalışmalarıyla göz dolduruyor.

 

16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan halk oylaması öncesi AK Parti’nin karargâhı niteliğinde olan SKM, seçim kampanyası çalışmalarını ilçelerde ve kırsal mahallelerin tümünde tamamlamak üzere olduğunu belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “İnsan odaklı çalıştığımız bu davada İnşallah önümüz açık yolumuz aydınlıktır”. Dedi.

 

İl Başkanı Dündar açıklamalarının devamında, “Türkiye’nin önünün açılmasına kimlerin karşı geldiğine, hangi odakların engel olmaya çalıştıklarına bir bakın. Hep aynı zihniyet; Köhnenmiş bir ülkeden nemalanmak, insanlarının hep aynı kabuk içerisinde yaşamalarını istemek ve o ülkenin gelişimine, uluslar arası kulvarlarda söz sahibi olmasının önünü engelleyecek perspektiflerin yaratılmasını sağlamak, o ülke üzerinde sömürücü bir egemenlik için yapılacak en düzeyli desiselerdir”.

 

Dündar, “Halkımız çoktan uyandı ve vakit yaklaşıyor. 16 Nisan’a adım adım geldiğimiz bu nokta da artık sözde milletindir, kararda milletindir. Bizler görev bilinciyle işini yapmaya çalışan neferleriz. 16 Nisan günü halk ne derse o karara her zaman saygılıyız. SKM çalışmalarını son derece titizlikle sürdürüyor. Bu konuda başta SKM Başkanı Eşref Cihan olmak üzere görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah 16 Nisan’da emeklerini boşa çıkarmasın”.

 

Açılışını gerçekleştirdiklerinden bu yana neredeyse kırsal mahallelerin tamamına ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getiren SKM Başkanı Eşref Cihan, “İlçe ziyaretlerimiz, mahalle ziyaretlerimiz, hasta ve taziye ziyaretlerimizi aksatmadan her insana ulaşma çabası içerisinde yerine getiriyoruz. Görüşünü, fikrini, rengini, dilini, dinini bildiğimiz ve bilmediğimiz her yere gidiyoruz ve kapımız da her daim herkese açıktır.  Tüm vatandaşlarımızı SKM bürolarımıza çay içmeye bekliyoruz”.

 

 

SKM Başkanı Cihan, “AK Parti olarak bizler tercihimizi her zaman halktan yan, ‘Evet’ ten yana kullandık. Çünkü halkımızın diline tercüman olan tek parti AK Partidir. Bunu birkaç sebeple açıklamak gerekirse, zalim İsrail'in devlet başkanına Davos' ta, dünyanın gözü önünde "siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz” diyerek herkesin dilindekini açıkça belirten tek parti AK Parti’dir. Kurucu lideri "Dünya beşten büyüktür" diyen tek parti AK Parti’dir.


Dünyanın neresinde zalim varsa onlara karşı, nerede mazlum varsa onların yanında duran tek parti AK Parti’dir. Yalnız Türkiye'nin değil, İslam dünyasının ümidi haline gelen tek parti AK Parti’dir. Türkiye mazlum milletlerin ve ümmetin son kalesidir. Ülkemiz üzerine küresel güçler tarafından büyük bir oyun oynanıyor. İnşallah bu oyun 16 Nisan seçimlerinde sandıktan çıkacak büyük bir ‘Evet’ le son bulacaktır”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00