AK PARTİ MARDİN İL TEŞKİLATI REFERANDUM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

AK Parti Mardin İl Teşkilatının referandum çalışmaları ile birlikte yürüttüğü vatandaşın sorunlarını dinleyip çözüm önerileri aramak için yaptığı geziler dur durak bilmeden sürüyor.

Mardin 11.03.2017 19:31:39 0
AK PARTİ MARDİN İL TEŞKİLATI REFERANDUM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

AK Parti Mardin İl Teşkilatının referandum çalışmaları ile birlikte yürüttüğü vatandaşın sorunlarını dinleyip çözüm önerileri aramak için yaptığı geziler dur durak bilmeden sürüyor.

 

Ak Parti Mardin teşkilatı Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar öncülüğünde,Tüm ilçelere ziayaretler gerçekleştirrerek,vatandaşlarla  görüşüyor.Mardin  22.Dönem Bağımsız Mardin  Milletvekili  ve Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın Babası Süleyman Bölünmezin de katıldığı referandum çalışmaları son hızla devam ediyor.

 

AK Parti Mardin  İl Teşkilatının referandum çalışmaları ile birlikte yürüttüğü vatandaşın sorunlarını dinleyip çözüm önerileri aramak için yaptığı geziler dur durak bilmeden  devam ediyor.

Ak Parti Mardin il Başkanı İl Başkanı Mehmet Ali Dündar   il teşkilatı yöneticileri  Savur ,Artuklu,Kızıltepe ve Yeşilli  İlçe teşkilatlarına giderek burada ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. 16 Nisan tarihinde yapılacak  Referandum öncesinde ilçe teşkilatlarından bilgi alan İl Başkanı Dündar Mardin ilinin geçmiş yıllardaki destek rekorunu artırmasını ümit ettiklerini söyledi.

 

Savur ilçesini ziyaretleri sırasında ilk olarak Savur ilçe Kaymakamı İdris Koç'u ziyaret eden Ak Parti heyeti daha sonra ilçe Emniyet Müdürlüğü,İlçe Jandarma Komutanlığı ve daha sonra da Köy Koruculaı Derneğini ziyaret ederek burada yetkililer ile görüşüldü,Daha sonra Savur ilçe pazarında esnaf ve vatandaşları ziyaret eden heyet çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

 

Savur ilçe ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Başkan Dündar "Her zaman olduğu gibi Savur bugün yine elinden geleni yaparak partisine, liderine sahip çıktı. Çünkü Savur halkı, kalıcı istikrar istiyor. 15 yıldır yapılan icraatların heba olmasını istemiyor. Savur halkına şükran borçluyuz. Onlar 16 Nisan'da asıl gerekeni sandıkta söyleyeceklerdir"Açıklamasında bulundu.

 

Gün boyu aralıksız olarak çalışmalarını sürdüren Heyet daha sonra Ömerli ilçesine geçerek,burada ilçe Teşkilatı ziyaretindin ardından Ömerli İlçesi   esnaflarıyla bir araya gelerek,16 Nisan'da neden "Evet"  denilmesi gerektiği anlatıldı

 

Başkan Dündar, “Türkiye ve özellikle bölgemiz Fetö, terör ve darbeci zihniyetten çok çileler çekti. Artık böyle sıkıntıların bölgemizi bir daha sarmala almaması için, odakların değil milletin dediğinin olması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin halkımızın sarsılmaz iradesiyle mutlaka yüksek evet oyuyla geçmesi gerekiyor. Bu konuda herkese büyük görevler düşüyor. Kararlıyız. Çünkü belki de elimize bir daha böyle fırsat geçmeyecektir. Bizler AK Parti Mardin Teşkilatı olarak tüm kademelerimizle beraber sahalardayız ve seçim gününe kadar da inşallah Mardin’in her bir kilometrekaresinde olacağız”.Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
 

 


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00