AK Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı İbrahim KÖSEN `den Çok Önemli Açıklamalar

AK Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı İbrahim KÖSEN 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşecek Milletvekili genel seçimlerine yönelik olarak açıklama yaptı.

4.05.2018 12:43:02 0
AK Parti Mardin  Milletvekili Aday Adayı İbrahim KÖSEN `den Çok Önemli Açıklamalar

AK Parti Mardin  Milletvekili Aday Adayı işadamı İbrahim Kösen, Artuklu Haber'e aday adaylığına yönelik önemli açıklamalarda bulundu, Kösen projelerle yola çıktıklarını söyledi.


Kendisinin bir Mardin  sevdalısı olduğunu kaydeden İş adamı İbrahim Kösen , "İnşallah Mardin'de  beni sevecek ve 24 Haziran 2018 Genel seçimlerinden sonra mecliste görev alırsam görev yaptığım DEKİNSAN Grup  olarak Mardin için hazırladığımız Projeleri bir bir hayata geçirerek hem  bölgeye yatırımlarımız devreye girecek  hem de  istihdamı arttırarak,gençlerimiz iş olanağına kavuşacak.İbrahim Kösen olarak söz veriyorum ki, bölgenin sesi, eli, ayağı her anlamda çalışmalarımı  hissedecek. Ben Mardin'in evladıyım,  Mardin bu dönem evladına sahip çıkacak. Mardin'de  bir takım şeyler artık yerine oturacak. Çok iddialıyım, alt yapım hazır. Adaylık sürecim gerçekleşirse Projelerimiz hazır İnşallah bu projeleri bir sonraki seçim tarihine kadar hayata geçirme İmkanım olacak ve Mardin'in  İl ve İlçeleri de dahil bundan nemalanacak" dedi.

 

Mardin'inTurizmde ihtiyaç duyduğu yatırımlarlar için kolları sıvadık Mardin'e 5 Yıldızlı Otel ve Büyük Kongre Merkezi için proje   hazırlayarak,Onaydan geçirdik.Ayrıca Mardin Merkez de AVM İnşatının sürmekte olduğunu ve yüzde 50'si tamamlanmış durumda bulunan AVM'nin Mart 2019 tarihinde  hizmete törenle açılacak, seçimler sonrasında 5 Yıldızlı  Otel  ve Büyük Kongre Merkezi   temel atma töreni düzenleyeceğiz.Bu projelerimizin hayata geçirilmesinden sonra Mardin'de  1700 kişinin istihdamına olanak sağlanacak''Dedi.

 

AK Parti'de milletvekili aday adayları için 5 Nisan Cumartesi günü teşkilat üyelerinin katılımıyla temayül yoklaması yapılacak. Ak Parti  Mardin'den milletvekili aday adayı olan İbrahim KÖSEN  de teşkilattan onay alabilmek amacıyla Mardin'de  10 ilçe için tura çıktı. Turu tamamlayan Kösen  "Oy verin, yapalım" dedi. AK Parti'nin hizmetlerini de anlatan İbrahim Kösen, "Ben önce  Mardin'in Turizmde hak ettiği yere  gelmesi için her türlü çalışmalara destek vermeye  hzırım.Mardin ve ilçelerinin  ekonomik yönden  kalkınması için  kolları sıvadık.Bu tür çalışmaları devlet yapar, seçilen hükümet yapar. Versinler oyları yapalım. Yapalım da görelim. Ak Parti Hükümetleri Hayal edilemeyenleri yaptı.Yalova'dan otobanı Topçulara bağlamadılar mı? 'Bağlanmaz' dediler, hayal bile edemezlerdi. Bağladı işte; ama bunu yapan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan. Hiç boğazın dibi delinir miydi? İstanbul'da 3'üncü köprüyü ve 3.Havalanını İstanbul'a yaptı ve insanlar mutlu, huzurlu. Kaza yok, bela yok" diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00