AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYI KÖSEN`DEN``KADİR GECESİ``MESAJI

Ak Parti Mardin Milletvekili Adayı İbrahim Kösen , Kadir Gecesi dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

9.06.2018 22:54:43 0
AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYI KÖSEN`DEN``KADİR GECESİ``MESAJI

Ak Parti Mardin  Milletvekili Adayı İbrahim Kösen , Kadir Gecesi dolayısı ile bir mesaj yayımladı. 

 

Kösen measjında  şu ifadelere yer verdi.

 

‘’İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı şüphesiz Allah’ın bizlere sunduğu bir lütuftur. Her günü ayrı bir nimet, ayrı bir bereket olan bu ayda, ‘Bin aydan daha hayırlıdır.’ diyerek biz Müslümanlara çok güzel bir kapı daha açılmıştır: Kadir Gecesi! 

 

Kadir Gecesi, Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı gece olması vesilesi ile Yüce Allah’ın buyurduğu gibi faziletli bir gecedir. Bu kıymetli gecede bol bol namaz kılmalı, ellerimizi semaya açmalı, kalplerimizi temiz tutmalı ve gönlümüzü refaha kavuşturmalıyız.

 

Peygamber Efendimiz bir Hadis-i Şerif’te; ‘’Her kim Kadir Gecesi’ni imanlı ve bilinçli şekilde ihya ederse, geçmiş ve gelecek günahları bağışlanır.’’ buyurmuştur.

 

Kadir Gecesi ile ilgili pek çok Hadis-i Şerif bu gecenin önemine işaret etmektedir. Biz Müslümanlar bu anlamlı gecede birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşçe ve omuz omuza olmalıyız.

 

Başta Hemşehrilerim olmak üzere Tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.’’ifadesini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88