AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYI KÖSEN İLÇELERİ KÖY KÖY DOLAŞIYOR.

Ak Parti Mardin`den 27.dönem Mardin Milletvekil adayı İbrahim Kösen Mardin`de ilçeleri köy köy dalaşıyor.

6.06.2018 13:20:33 0
AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYI KÖSEN İLÇELERİ KÖY KÖY DOLAŞIYOR.

Ak Parti Mardin'den 27.dönem Mardin Milletvekil adayı İbrahim Kösen Mardin'de ilçeleri köy köy dolaşıyor.

 

AK Parti Mardin'den beşinci sıra milletvekili adayı İbrahim Kösen ,Mardin'de ilçeleri köyleriyle birlikte ziyaret ediyor. Kösen , "Türkiye’nin hain saldırılar altında olduğunu biz anlatmadan insanımız dile getiriyor. İçten ve dıştan maruz kaldığımız duruma karşı oyunu nasıl bozacağımızı, nasıl duracağımızı biliyorlar" dedi.

 

Ak Parti Mardin milletvekili adayı İbrahim Kösen , Ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşlarla buluşuyor. Kızıltepe ve Derik  ilçeleri ile bağlı köyleri adım adım gezen Kösen ,   Milletvekili adayı olarak yola çıktığımızda Türkiye’nin saldırı çemberine alındığını ve bu duruma karşı beraberce karşı geleceğimizi anlatacaktık, ancak hiç gerek kalmadı. Köylümüz de kentlimiz de olup bitenlerin farkında. Oyunu nasıl bozacağımızı herkes biliyor. Oyunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki güçlü Türkiye ile bozacacağız''Dedi.

 

İbrahim Kösen; “Mardin'de  her gezdiğimiz yerde hemşehrilerimizin yüksek teveccühü ile karşılanmak gücümüze güç katıyor. Hemşehrilerimizin ilgisi motivasyonumuzu artırıyor. Demek ki duyarlı olunca, ilgili davranınca vatandaşımız  bunu anlıyor.. Biz bir taraftan Meclis’te Mardin'in sorunlarını çözerken her hafta sonu da şehrimize gelerek hemşehrilerimizin taleplerini yerinde dinleyeceğiz. Halk günleri yaparak, esnafı  ziyaret edeceğiz, STK’larla bir araya gelerek düğünlerde, cenazelerde her daim milletimizin yanında olacağız. Mardin Halkı    kadirşinas bir millettir. Benim hemşehrilerim vefalıdır. Her şeyi görüyorlar. En doğru şekilde değerlendiriyor. Yaptıklarımızın farkındadırlar. Gayretimizden haberdardırlar. Bizlere   destek olacak,bize yetki verecekler. Yapacak daha çok işimiz gidecek çok daha yolumuz var.Ekip olarak bunu başarabilecek kabiliyetteyiz” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
 


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88