AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ MİROĞLU`NDAN ``RAMAZAN BAYRAMI``MESAJI

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Mardin 14.06.2018 20:02:57 0
AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ MİROĞLU`NDAN ``RAMAZAN BAYRAMI``MESAJI

Ak  Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

 

Ak  Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun  Ramazan Bayramı mesajı şöyle;

 

Değerli Mardinli hemşehrilerim, AK Parti teşkilatımızın kıymetli mensupları, muhtar ve mahalle temsilcilerimiz, kanaat önderlerimiz, sivil ve mesleki örgütlerimizin değerli mensupları, kıymetli medya emekçileri, 

Ramazan bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor, sizleri hürmetle selamlıyorum.

Türkiye'nin umut verici bir bayramlaşmayla, kardeşçe bir kucaklaşma yaşayacağını umduğumuz bu seçim sürecinde, 24 Haziran seçimleri konuşuluyor ve tartışılıyor.

Dünya mazlum halklarının gözü Türkiye'nin üzerindedir.

Ortadoğu'da halkları birbirine kırdıran vekalet savaşlarının sonu bir türlü gelmiyor.
Ülkemizi bu çatışmalı ortamın içine çekmek isteyen emperyal güçler, Türkiye'nin üniter birliğinin sarsılması, birlik ve beraberliğinin yara alması için ellerinden geleni yapıyor, ülkemizi uluslararası camiada kuşatma altına almak için her gün yeni bir senaryoyu sahneye koyuyorlar. 

Türkiye bu zor dönemi mutlaka geride bırakacak ve yeni yüzyıldaki tarihi yürüyüşüne kararlılıkla devam edecektir.

Türkiye, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde partimizin kararlı, ve seksen milyonu kucaklayan anlayışıyla, ileri bir demokrasi için verdiği mücadeleyi er geç zafere ulaştıracaktır.

Bu mücadelede Mardin'in müstesna bir yere sahip olduğunu biliyoruz.
Bu müstesna konumu koruyup güçlendirmek, Türkiye'nin kaderini belirleyecek olan seçimlerden Mardin'de de hayırlı bir neticenin alınmasını sağlamak, algılarla değil gerçeklerle hareket etmek ve gerçeklik temelinde siyasi tercih yapmaktır.

Mardin ve genel olarak bölgede, vesayet döneminden kalma yol ve yöntemlerle hareket etmenin, yanlış algıları gerçeğin önüne koymanın ve böylece siyasetin zorluklarına katlanmak yerine, kolay ve gösteriden ibaret siyaset tarzına sığınmanın, halkımıza ve partimize hiç bir şey kazandırmayacağının idraki içindeyiz.

Siyasi ve sivil alanı korumak, ve güçlendirmek en büyük amacımız olmalıdır. Çünkü halkımızın siyasi desteğini hak ettiğimiz ölçülerde kazanmak ve elde etmek için , başka bir silahımız ve imkanımız yok.

Değerli kardeşlerim, kıymetli dava arkadaşlarım,

Bayram sonrası bizi sıcak bir gündem bekliyor. 
Siyasi Partiler, bu hassas süreçte iç barışımızın korunmasıyla ve hınç ve öfke temelli yaklaşımlardan kaçınmakla mükelleftirler.

Son derece üzücü olaylar yaşanmaktadır.

İki gün önce Mardin'de seçim çalışması yapan AK Parti grubuna saldırı ve yine bugün Suruç'ta benzer bir saldırının olması, üç vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, çok sayıda yaralıların olması, vatandaşlarımızın siyasi özgürlüğünü ve tercihini kullanmasının şiddet ve terörle engellenmesi gayretinden başka bir şey değildir.

Seçimler daha gerçekleşmeden, kan dökülmesi hiçbir şekilde kabul edilemez, saldırganları lanetliyor ve yakalanıp bir an önce adalete teslim edilmesini diliyoruz.
Herkesin başı sağolsun, acılı ailelerine Allah'tan sabır ve metanet diliyorum.


Orhan Miroğlu
AK Parti Mardin Milletvekili''

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88