AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ORHAN MİROĞLU`NDAN ``FAKE HESAP``AÇIKLAMASI

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu yaptığı yazılı basın açıklamasında ;``Soyismimdeki `L` harfini büyük `I` harfi olarak kullanıp/ değiştirip, adıma açılan bir fake hesaptan iki tweet atıldı. Ve hesap bu tweetler atıldıktan sonra kapatıldı.``Diyen

5.06.2018 13:19:32 0
AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ORHAN MİROĞLU`NDAN ``FAKE HESAP``AÇIKLAMASI

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu yaptığı yazılı basın açıklamasında ;''Soyismimdeki 'L' harfini büyük 'I' harfi olarak kullanıp/ değiştirip, adıma açılan bir fake hesaptan iki tweet atıldı. Ve hesap bu tweetler atıldıktan sonra kapatıldı.''Diyen Miroğlu konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

Orhan Miroğlu açıklamasında;''Soyismimdeki 'L' harfini büyük 'I' harfi olarak kullanıp/ değiştirip, adıma açılan bir fake hesaptan iki tweet atıldı. Ve hesap bu tweetler atıldıktan sonra kapatıldı. Ama her nasılsa odatv bu tweetleri, hemen bir habere dönüştürdü. Kaynağını sormadan, soruşturmadan ve sorgulamadan. Bu hesap sözkonusu tweetler atıldıktan sonra kapatılmasaydı, yani hesap onlıne kalsaydı, bu şerefsizliği kimin yaptığını bulmak kolay olacaktı. Ama bu düzenbazlar hesabı tweetleri attıktan sonra hemen kapatmışlar. Dolayısıyla yasal olarak bir girişimde bulunmak maalesef mümkün değil. 


Mardin'deyim ve partimin seçimleri kazanması için çalışmalarımı sürdürmekteyim. Yıllardır, hiç bir siyasi gerekçenin Kürt gençlerinin dağa çıkmasını meşru kılmadığını savunuyorum. Bu düşüncelerimin bedelini de en ağır biçimlerde ödemiş bir  kişiyim. Yani HDP barajı aşar veya aşmaz, Kürt gençelerinin olması gereken yer okuldur, üniversitedir, fabrikadır, ama asla dağ değildir.
Selahattin Demirtaş konusuna bakışım da şudur:


Siyasetçiler, siyasi tavır ve eylemleri itibariyle kamu vicdanına ve ülkede geçerli yasalara karşı sorumludurlar. Herhangi bir biçimde bu konuda bir ihlalde bulunmuş, kamuoyu vicdanını yaralamış ve kanunları ihlal etmişlerse, demokratik rejimlerde hesap vermeleri ve adil bir biçimde yargılanmaları kaçınılmazdır.


Bu bakımdan kendi adıma sorunu sadece Sayın Demirtaş'ı kapsayacak bir tutuksuz yargılanma sorununa indirgenmesi meselesi olarak görmüyorum ve böyle bir tartışmanın da tarafı olmayacağımı ifade etmek istiyorum.


Benim üstlendiğim misyon her iki halkın kardeşliği ve her iki halkı bir arada tutacak, ileri, eksiksiz ve gerçek bir demokrasiyi savunma misyonudur. Ne elinde silah tutanlar, ne de bu algı operatörleri, ne de Türkiye siyasetinin başına musallat olmuş siyaset baronları, siyaset simsarlarının gücü bu misyonu engellemeye yeter. Bu vesileyle Mardinli seçmenlerimize ve halkımıza mesajım ve ricam şudur:


Siz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine referandumda evet dediniz, şimdi sistem içi reformlara da evet deyin ve hem Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem AK Parti'ye evet mührünü basın, yanlış siyasi tercihlerin yol açacağı sorunları lütfen hatırlayın..
Hep beraber hatırlayalım ve seçim sürecine bu siyasi hafıza üzerinden bakalım.

Saygılarımla
Orhan Miroğlu AK Parti Mardin Miletvekili''İfadelerini kullandı

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00