AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ŞEYHMUS DİNÇEL`DEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Türkiye 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi heyecanı sürerken Mardin Ak parti İl başkanlığın önünde büyük bir coşku ile kutlamalar devam ediyor.Burada toplanan Partililere hitaben konuşma yapan Ak Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel,He

Mardin 25.06.2018 21:32:39 0
AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ŞEYHMUS DİNÇEL`DEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Türkiye 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi heyecanı sürerken Mardin Ak parti İl başkanlığın önünde büyük bir coşku ile kutlamalar devam ediyor.Burada toplanan Partililere hitaben konuşma yapan Ak Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel,Herkese teşekkür ettiği konuşmasında,hepinizden !!Allah Razı olsun''Dedi.

 

 

AK PARTİ Mardin İl Başkanlığı önünde toplanan partililere hitaben konuşma yapan Ak Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel konuşmasında;''Herkes elinden geleni yaptı.Ama bu Kadirşinas Türk halkı sizler,Sayın Cumhurbaşkanımızı Başkan yaptınız.Heinizden Allah razı olsun.Ben Kardeşiniz Şeyhmus Dinçel ve sevgili kardeşim ,dostum Cengiz Demirkaya ile birlikte bizi Meclise gönderdiniz.Hepinizden Allah razı olsun.Bir burukluğumuz var,Gönül isterdi ki 6 Milletvekili Meclise gitsin.Ama olmadı. Cumhur ittifakı ile artık 5 yıl Türkiye’nin emrindeyiz. Mardin'in  Emrindeyiz Allah ömür verdiği takdirde kesintisiz bir hizmet benden sizlerden bir abiniz olarak biz Allah’a çok şükürler sizlerin sayesinde ve İstikrarın yakalayan bir Türkiye haline geldi.Bundan sonra vekil olarak her zaman emrinizdeyiz. Mardin'in  tüm sorunlarını ben ve vekil arkadaşım Cengiz Demirkaya ile birlikte   emrinizdeyiz. Ben emeklerinizden dolayı hepinize canı gönülden teşekkür ederim'dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04