AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA HEYECANI

Ak Parti Mardin il Teşkilatının Mardin Yay Grand Otelde organize ettiği ve saat 13.30`da başlayan Bayramlaşmaya ilgi çok yoğun oldu.

Mardin 14.09.2016 20:20:09 0
AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA HEYECANI

Ak Parti Mardin il Teşkilatının  Mardin Yay Grand Otelde organize ettiği  ve saat 13.30'da başlayan Bayramlaşmaya ilgi çok yoğun oldu.

 

Bayramın 3.günü Mardin Yay Grand Otelde düzenlenen ve Ak Parti Mardin İl Başkanlığının Organize ettiği bayramlaşma Törenine,Ak Parti Mardin il Başkanı Mehmet Ali Dündar ile  Ak Parti Mardin Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ile Orhan Miroğlu evsahipliğ yaparak konuklarnı  kapıda karşıladı.

 

Bayramlaşma törenine Ak Parti Mardin il Başkanı Mehmet Ali Dündar,Ak Parti Mardin Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ile Orhan Miroğlu,Ak Parti Mardin Gençlik Kolları il Başkanı Halil Yomak,Yeşilli Belediiye Başkanı Hayrettin Demir,Ak Parti Mardin ilçe Başkanları,Eski Mardin Belediye Başkanları,Metin Pamukçu ve Mehmet Beşir Ayanoğlu,Eski Kızıltepe ilçesi Kadın Kolları Başkanı Seval Begdaş, Eski Mardini Koruma ve Yaşatma Derneği başkanı Abdulkadir Mirzaoglu ve Ak Parti Mardin il Teşkilatı tam kadro katıldı.

 

Toplanntıda katılımcılara hitaben bir Konuşma yapan Mardin il Başkanı Mehmet Ali Dündar şunları söyledi;

 

"Bayramların kardeşlik getirdiği ortamlar olduğunu biliyoruz. Bu mübarek Bayram Günlerinde  hain terör örgütü PKK'nın Van'da gerçekleştirdiği menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Terörün dininin olmadığını bu mübarek günde bir kez daha gördük. Bunlarda inanç yok. Bugünlerde cana kıyacak, gözyaşı akıtacak kadar gözü dönen hainlere sesleniyorum, köşeye sıkıştınız, sonunuz yakın" ifadelerini kullandı.

Bugün İslam aleminin en kutlu günlerinden biri olduğuna işaret eden Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar  "Bayramlaşmak barışmak, gönüllere köprü kurmak demek. Bayramlar, hayırseverin öksüzü yetimi sevindirmesi için önemli bir fırsattır. Kurban ibadetiyle bizden istenen gönül zenginliğimizi birbirimizle paylaşmaktır" diye konuştu.



15 Temmuz hain darbe girişimini hatırlatan Başkan Dündar , "Hainlikte sınır tanımayan şeytanın evlatları gecemizi zifiri karanlığa çevirmek istediler ama şafak bastığında galibiyet vatanımızın gerçek sahiplerinin olmuştur. Tankların karşısına dikilen devler, namluların karşısında millet ve devlet vardı. Vatan ve bayrak aşkına canlar siper edildi. Tarih adeta yeniden yazıldı. Fedakar, vefakar insanlarımız yarınlarımız için günlerce, gecelerce demokrasi nöbetleri tuttu" dedi.

 

Terör örgütü PKK'nın son iki yıldır saldırılarıyla  büyük tepki topladığını belirten başkan Dündar , "Karanlık şer odaklarının Türkiye'ye karşı açtığı PKK kartı gerek milletimizin tavrı gerek hükümetimizin politikalarıyla ellerinde patlamıştır. Bugün millet o teröristlere dadılık yapanların kim olduğunu herkes gayet iyi biliyor, üst aklın kim olduğunu gayet iyi biliyor. Bu terör örgütlerinin hepsinin ruh ikizi olduğunu, süt kardeşi olduğunu her birimiz çok net görüyorKanlı Terör örgütü FETÖ'nün,.PYD'nin YPG'nin, PKK'nın DHKP-C'nin birbirinden farkı yok. Hepsi aynı kirli emellere taşeronluk ediyorlar" şeklinde konuştu.



Terör örgütlerini yok etmek için ne gerekiyorsa yapılmakta olduğunu,daha da yapılacağını anlatan Başkan Dündar  zulüm odaklarına milletle birlikte karabasan gibi çöküleceğini ifade etti. Başkan Dündar , PKK'nın açılımının aslında paralı katiller korosu olduğunu anlattı. Terör örgütünün payendeliğini yapan 28 belediyeye kayyım atandığını hatırlatan Dündar, "Hukuk devleti içerisinde terör örgütüyle bağlantılı kim varsa bunlarla mücadeleye devam edeceğiz. Bu belediyelerden silahlar, el bombaları çıkmadı mı? Kayyım atanan belediyelerin arabaları bomba taşımadı mı, kepçeleri hendekler kazmadılar mı? Halkın iradesine darbe yapan, bugün kayyımdan önce belediyede görev yapan belediye başkanlarıdır. Halkın iradesine darbe yapan PKK, FETÖ ve onun uzantılarıdır. Artık taviz asla yok. Bundan sonra terör örgütüyle asla müzakere yok, çözüm yok. Bugüne kadar milletimizle çözümü yaptık, bundan sonra da çözümü milletimizle yapmaya devam edeceğiz. Terörün de teröristin de ona yardım ve yataklık edenin hakettiği ceza verilecektir" dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78