AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATINDAN NUSAYBİN ESNAFINA ZİYARET

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, ilçe başkanları ve il yönetim kurulundan oluşan heyet eşliğinde bazı programları gerçekleştirmek amacıyla gittiği Nusaybin İlçesi?nde esnafları ziyaret ederek onlarla hasbihalde bulundu.

Mardin 2.01.2020 18:04:10 0
AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATINDAN NUSAYBİN ESNAFINA ZİYARET

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Nusaybinli kardeşlerimizle bir araya gelmek, bir nebze de olsa sohbetlerine hasıl olmak bizim için büyük onurdur”.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, ilçe başkanları ve il yönetim kurulundan oluşan heyet eşliğinde bazı programları gerçekleştirmek amacıyla gittiği Nusaybin İlçesi’nde esnafları ziyaret ederek onlarla hasbihalde bulundu.

 

İl Başkanı Faruk Kılıç ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamalarda, “AK Parti, esnafı toplumsal dokunun, sosyal dayanışmanın, şehrin gelişiminin ve adaletin adeta teminatıolarak görmektedir. AK Parti esnaflarımıza yönelik yapmış olduğu her yeni hamlede özellikle bunları gözeterek yerine getirmiştir. Bizlerde AK Parti Mardin İl Başkanlığı olarak esnaf kardeşlerimizin genel durumlarını yerinde görmek, onlarla sohbet etmek amacıyla kendilerini ziyaret ediyoruz. Nusaybin’de değişen ve yenilenen ortamla birlikte esnafımızın yüzünün güldüğünü, daha huzurlu bir ortamda ticaretlerinin devam ettiğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Oluşan huzur ortamıyla birlikte inşallah Nusaybin hak ettiği konuma ulaşacaktır”.

 

İl Başkanı Kılıç, “AK Parti Mardin İl Teşkilatı olarak ilçelerimizin durumunu ve vatandaşlarımızın ilçeleriyle ilgili sıkıntı ve önerilerini almak amacıyla sürekli yanlarında olmaya çalışıyoruz. AK Parti halkıyla iç içe onların sorunlarıyla hemhal olmuş bir partidir. Seçimler olsun ya da olmasın bizim için asla fark etmemiştir. Çünkü vatandaşlarımızın sıkıntılarını kendi sıkıntımız, eleştiri ve önerilerini de emir niteliğinde görerek hareket ediyoruz”. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19