AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATINDAN ORTAKÖY VE GÖKÇE MAHALLELERİNDE MİTİNG

16 Nisan?da gerçekleştirilecek olan referandum seçim çalışmalarını aksatmadan yürüten AK Parti Mardin İl Başkanlığı, Ortaköy ve Gökçe Mahallelerinde düzenlenen mitinglere katıldı.

Mardin 23.03.2017 09:30:44 0
AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATINDAN ORTAKÖY VE GÖKÇE MAHALLELERİNDE MİTİNG

16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandum seçim çalışmalarını aksatmadan yürüten AK Parti Mardin İl Başkanlığı, Ortaköy ve Gökçe Mahallelerinde  düzenlenen mitinglere katıldı. Mitinglere AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve Eski Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Yomak, Artuklu İlçe Başkanı Olcay Sekizkardeş ve çok sayıda partili katıldı.

 

Mitinglerde, Ortaköy ve Gökçe bu milletin ana unsuru olarak her zaman ve her yerde dik duruşunu sergilediğini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “ 15 Temmuz’da demokrasi nöbetlerinde göstermiş olduğunuz dirayet destan niteliğindedir. Özellikle Ortaköy ve Gökçe gençliğinin demokrasi nöbetlerindeki gür sesi gücümüze güç katmıştır. Mardin sizi unutmadı, unutmayacak. 17 Nisan sabahı evet li günler herkese hayırlı olsun. Bizler Mardin’e gönül vermiş insanlar olarak sizin duygularınızı ve bu coşkunuzu her yere yaymalıyız. Sizin bu coşkunuz tüm yürekleri kaplamaktadır”.

 

Dündar, “Bu yolun yolcusu olarak hepimizin sorumlulukları çok büyüktür. Bu sorumluluğun farkında olarak 16 Nisan gününe kadar durmadan çalışmalıyız. Bu yağmur gününde buraya kadar zahmet edip gelen analarımız için, bacılarımız-çocuklarımız için, yarınlarımız için ve siz gençlerimiz için, daha demokratik bir Türkiye için yılmadan, bıkmadan çalışacağız. 25 günümüz kaldı, bu ülkeye gönül vermiş insanlar olarak, rehavete kapılmadan Avrupa’ya gücümüzü ve azmimizi gösterircesine çalışacağız. Yeni sistemle artık darbe girişimlerinde bulunamayacaklar, ülkemizi sömüremeyecekler, kardeşi kardeşe kırdıramayacaklar, Kürt ile Türkü birbirinden ayıramayacaklar. Yıllarca köhnemiş bir yasayla yönetilen ülkemiz artık yeni sistemle şahlanacak. Sizlere güveniyoruz, sizleri seviyoruz. Yatırımların devamı için, istikrar için, dünyaya nam salan bir Türkiye için 16 Nisan günü hep birlikte evet diyoruz”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19