AK PARTİ MERSİN İL BAŞKANI CESİM ERCİK`TEN, ``ANNELER GÜNÜ``MESAJI

Annelere; Sevgi, saygı ve hürmette kusur etmeden yaklaşılması öncelikli sorumluluklarımız arasında yer alması gerektiğini ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Tüm Annelerin ``Anneler Günü``nu kutladı.

8.05.2016 11:56:56 0
AK PARTİ MERSİN İL BAŞKANI CESİM ERCİK`TEN, ``ANNELER GÜNÜ``MESAJI

Annelere; Sevgi, saygı ve hürmette kusur etmeden yaklaşılması öncelikli sorumluluklarımız arasında yer alması gerektiğini ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Tüm Annelerin ''Anneler Günü''nu kutladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Hayatlarından ödün vererek bizleri yetiştirmeye çalışan, karşılık beklemeden fedakarca ve sevgiyle bizleri büyüten, hayatın her anında yanımızda olarak bize destek olan ve bizlerden dualarını esirgemeyen annelerimizin hakkını ödeyemeyiz.

Karşılıksız tek sevgi de annenin çocuğuna duyduğu sevgidir. Peygamber Efendimizin, 'Cennet annelerin ayakları altındadır' Hadisinde olduğu gibi, dünyanın en kutsal varlıkları olan annelerimiz, her zaman daha fazla saygı, sevgi ve ilgiyi hak ediyor.

Hiç şüphesiz, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılmasının ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir.

Elleri öpülesi annelerimiz yılın bir gününde değil, yılın her gününde hatırlanmaya layıktır. Annelerimize, sevgi, saygı ve hürmette kusur etmeden yaklaşmamız bizlerin öncelikli manevi sorumlulukları arasında yer almalıdır.

Bu anlamlı günde, üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz bütün annelerin ve yüreği annelik hissiyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum."Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40