AK Parti Mersin İl Başkanlığı için Adı Geçen Dr. Ersoy Kuşçu açıklama yaptı

AK Parti Mersin İl Başkanlığı için adı ?sürpriz? olarak konuşulan İMC Hastanesi Başhekimi Dr. Ersoy Kuşçu, kendisinin bu konuda her hangi bir açıklaması ve girişimi olmamasına rağmen adının geçtiğini belirterek, ?Ülkem için verilecek her göreve hazırım? d

17.08.2017 18:59:22 0
AK Parti Mersin İl Başkanlığı için Adı Geçen  Dr. Ersoy Kuşçu açıklama yaptı

AK Parti Mersin İl Başkanlığı için adı ‘sürpriz’ olarak konuşulan İMC Hastanesi Başhekimi Dr. Ersoy Kuşçu, kendisinin bu konuda her hangi bir açıklaması ve girişimi olmamasına rağmen adının geçtiğini belirterek, “Ülkem için verilecek her göreve hazırım” dedi.

 

İMC Hastanesi Başhekimi Dr. Ersoy Kuşçu, hakkında çıkan AK Parti Mersin İl Başkanlığı adaylığı için açıklama yaptı.

 

AK Partide 2018 yılı şubat ayının sonuna kadar da il kongreleri tamamlanmış olacağından Mersin İl Kongresi öncesi siyasi kulisler şimdiden hareketlendi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın partide ‘metal yorgunluğu’ benzetmesinin ardından; mevcut yönetimlerde önemli değişiklikler olacağı konuşulmaya başladı.

 

İsmi bir süredir konuşulan İMC Hastanesi Başhekimi Dr. Ersoy Kuşçu da kendisi ileilgili iddialara açıklık getirdi.

 

“ÜLKEM İÇİN HER GÖREVE HAZIRIM”

 

AK Parti Mersin İl Başkanlığı yarışı devam ederken, adı en çok konuşulan isimlerden biri olan İMC Hastanesi Başhekimi Dr. Ersoy Kuşçu, aday olduğunu açıklamadı; ancak “Ülkem için verilecek her göreve hazırım” mesajı verdi.

 

İsminin sıkça konuşulması nedeniyle açıklama yapma ihtiyacı htiğini dile getiren Dr. Kuşçu, “Bizim siyaset anlayışımızda da, görev istenmez, verilir” dedi ve şöyle devam etti:

 

“Gazetelerde ve sosyal medyada şahsım ile ilgili  çıkan ‘AK Parti Mersin İl Başkanlığına aday olacağım’ iddiaları nedeniyle bu açıklamayı yapma gereksinimi duydum. Bu haberler iradem ve bilgim dışındadır.

Bugüne kadar siyasi kulislerde konuşulan söz konusu iddialarla ilgili açıklama yapma gereği duymamıştım. Ancak son günlerde ismimin de geçtiği haberler birkaç haber sitesinde ve sosyal medya üzerinden yeniden gündeme getirilerek adeta bir kampanyaya dönüştürülmüş olması nedeniyle açıklama yapma ihtiyacı duydum.”

 

GÖREVDEN KAÇMAM

 

Öncelikli düşüncesinin kendisine verilecek görevleri hakkıyla yerine getirebilmek olduğunu dile getiren Dr. Kuşçu, “Siyasi hayatımıza başladığımız günden bu güne çeşitli görevler için aday olmuş ve zaman zaman da aktif görev aldım. Tüm bunların dışında ve tasarrufumuz haricinde, sevenlerimizin bazı görevler için adımızı dillendirdiği de olmuştur.

 

Bugünlerde yine AK Parti Mersin İl Başkanlığı gibi kıymetli bir görevin adaylığı ile ilgili olarak adımız dillendirilmiştir. İyi niyetle adımızın dillendirilmesi bizleri mutlu ettiği kadar gururlandırmıştır. Ancak son sözü parti teşkilatı ve Genel Merkez söyler.

 

Mersin İl Başkanlığı adaylıkla ilgili bir talebim olmadı, olmayacak. Ancak Genel Merkez, benden AK Parti Mersin İl adayı olmamı isterse görevden kaçmam. Emir demiri keser. Akdeniz'in en güzel iline

 

başkanlık yapmaktan şeref duyarım. Bugüne kadar verilen görevleri yerine getirdiğim gibi bundan sonra da verilecek görevleri her zaman yerine getirmeye devam edeceğimi bir kez daha güçlü bir şekilde ifade ediyorum.”

 

Mevcut yönetimin de önemli işler yaptığına değinen Dr. Kuşçu, “Arkadaşlarımı kutluyor ve bugüne kadar verdikleri emekler için teşekkür ediyorum. İlimize ve halkımıza en hayırlı aday kimse Allah ona bu zorlu ve bir o kadarda onurlu görevi nasip etsin. Bu alanda aday olan arkadaşlarımıza da başarılar dilerim" diye konuştu.

 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00