AK PARTİ MİDYAT İLÇE YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Ak Parti Midyat ilçe Başkanı Melih Güneştan`ın imkanları ile yapılan yeni AK Parti Midyat ı İlçe Başkanlığı`nın yeni hizmet binası açıldı Midyat`ta , AK Parti Polatlı İlçe Başkanlığının yeni hizmet binası yoğun katılım ile törenle hizmete açıldı.

30.12.2017 11:09:36 0
AK PARTİ  MİDYAT  İLÇE  YENİ  HİZMET BİNASI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI


 Ak Parti Midyat ilçe Başkanı Melih Güneştan'ın imkanları ile yapılan yeni AK Parti Midyat ı İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binası açıldı Midyat'ta , AK Parti Polatlı İlçe Başkanlığının yeni hizmet binası  yoğun katılım ile törenle hizmete açıldı.

 

Ak Parti ilçe başkanı Melih Güneştan'ın kendi imkanları ile son derece modern bir binaya kavuşturduğu İlçe Başkanlığı Binasının açılış törenine Ak Parti il Başkanı Nihat Eri,Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ,Mardin 22 dönem Milletvekillerinden Süleyman Bölünmez  ve Ak Parti ilçe Başkanları ,Ak Parti  ilçe Yönetim kurulu üyeleri ve Ak Partili vatandaşlar katıldı.

 

Midyat ilçe binasının açılışında İlçe Başkanı Melih Güneştan, Ak Parti il Başkanı Nihat Eri,Ak Parti Mardin Milletvekilleri Orhan Miroğlu, 22.Dönem Milletvekili Süleyman Bölünmez ve il Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu'na  ve Görev gereği Ankara'ya dönen  Ak Parti Mardin Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez!in plaketini de Babası Süleyman Bölünmez'e Plaket vererek katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Ak Parti Midyat ilçe hizmet binasının açılış töreninde konuşma yapan AK Parti Midyat İlçe Başkanı Avukat Melih Güneştan, "AK Parti, kuruluşundan bu yana  Midyat'ta her seçimi başarıyla tamamlayan   parti olmuştur. Midyatlı hemşehrilerimizin desteğiyle kazandığımız seçim başarılarını, bizleri her seçimde destekleyen Midyatlı hemşehrilerimize daha güzel hizmetleri, partimizin başarılarına yakışır bir binada sürdürmemiz gerektiğini düşündük ve arkadaşlarımızla beraber  çalışarak, Yeni hizmet binasını, günümüz koşullarıyla sınırlı kalmadan önümüzdeki uzun yıllara da teşkilatımıza cevap verebilecek modern bir altyapı ve imkanlara sahip  bir bina  ortaya çıkardık.Başından beri bize katkı sağlayan  herkese katkı ve desteklerinden dolay  teşekkür ediyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyor,Şükranlarmı sunuyorum " dedi.

 

AK Parti Midyat i İlçe Başkanı Melih Güneştan , yeni teşkilat binasının Midyat'a  ve millete hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından yeni hizmet binası, dualar eşliğinde kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:İSMAİL DİNÇEL/BEDİRHAN DİNÇEL

 


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00