AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN REKTÖR AĞIRAKÇE`YE ZİYARET

AK Parti Mardin milletvekili adayları, önümüzdeki Kasım ayında yapılacak genel seçimler çalışmaları kapsamında, Ak Parti İl Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça?yı makamında ziyaret et

Mardin 2.10.2015 10:17:58 0
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN REKTÖR AĞIRAKÇE`YE ZİYARET

AK Parti Mardin milletvekili adayları, önümüzdeki Kasım ayında yapılacak genel seçimler çalışmaları kapsamında, Ak Parti İl Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça’yı makamında ziyaret etti.

Üniversitenin Genel Sekreteri Şahin Arpağ, eski Milletvekili Süleyman Bölünmez, Mardin AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve Mardin Eski Belediye Başkanı Metin Pamukçu’nun da hazır bulunduğu ziyarette millet ile milletvekillerinin daha da yakınlaşması ve milletin seçtiklerini yakından tanıma ve iletişim kurmasının kolaylaştırılmasına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Her türlü işlem ve eylemin evrensel hukuk normlarına dayalı objektif kriterlerle denetlendiği demokratik yönetimlerde; sivil toplum kuruluşları, medya, kanaat önderleri, meslek kuruluşları gibi kesimlerin aktif rol oynadığını ifade eden Rektör Ağırakça, milletvekili adaylarına başarı dileklerini iletti.

Türkiye’nin bölgede ve uluslararası arenada etkili olabilmesi için adalet, güven ve istikrar üreten güçlü iktidarlara ihtiyacının olduğunu belirten Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı Mardin Artuklu Üniversitesi’nin şehrin ekonomik, sosyal, akademik ve kültürel hayatına katkı sağlayan çalışmalarda üstlendiği etkin rolü dile getirdiği konuşmasında;

“Bugün karşı karşıya olduğumuz sorunların çözülebilmesi, risklerle baş edilmesi, bölgesel ve küresel iddialarımızın gerçekleştirilebilmesi için etkin ve güçlü iktidar yapılarının varlığı elzemdir.” dedi.

AK Partinin kurulduğu günden bu yana kapsayıcı, kucaklayıcı, özgürleştirici ve çeşitlilikte birliği savunan bir anlayışla hareket ettiğini belirten Süleyman Çelik ise “Temel hak ve hürriyetlerin en geniş hukuki korumaya medar olmasını sağlayacak adımların atılmış olması, Parti olarak ortaya koyduğumuz icraatların temel noktasını oluşturmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Partililerin katılımıyla devam eden görüşmenin ardından ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Ağırakça, milletvekilleri adaylarıyla teker teker görüşerek başarı dileklerini iletti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


29.7° / 20.1°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64