AK PARTİ NUSAYBİN İLÇE YÖNETİMİ`NDEN KANAAT ÖNDERİ ŞEMSEDDİN HAMİDİ`YE ZİYARET

AK Parti ?Nusaybin İl?çe ? Başkanı ? , ?Mehmet Latif Özel ve Yönetim Kurulu Üyeleri kanaat önderi Şemseddin Hamidi`yi Nusaybin ilçesinde ikamet ettiği evinde ziyaret etti.

Mardin 30.01.2017 22:53:06 0
AK PARTİ NUSAYBİN İLÇE YÖNETİMİ`NDEN  KANAAT ÖNDERİ ŞEMSEDDİN HAMİDİ`YE ZİYARET

AK Parti ?Nusaybin  İl?çe ? Başkanı ? , ?Mehmet Latif Özel ve Yönetim Kurulu Üyeleri    kanaat önderi  Şemseddin Hamidi'yi Nusaybin ilçesinde ikamet ettiği evinde ziyaret etti.   

 

Ak Parti Nusaybin İlçesine  yeni atanan ilçe Başkanı Mehmet Latif Özel ve Yeni Yönetim Kurulu üyeleri 44 yıl boyunca eğitimcilik  yapan ,öğretmenlik ve  okul müdürlüğünden  emekli olarak,, Mardin'de kanaat önderliği ve STK'larında fahri danışmanlık görevlerinde Bulunan Şemseddin Hamidi'yi evinde ziyaret ederek hayır duasını aldılar.

 

Nusaybin ve Mardin'de 44 yıl Eğitimcilik yapan, Öğretmenlik,Okul Müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra,Emekliye ayrılarak,Kanaat Önderi Olan,Şemseddin Hamidi,Ak Parti Nusaybin ilçe Başkanı Mehmet Latif Özel ve Yönetim Kurulu Üyelerini kapıda karşılayarak,kendileri ile bir süre sohbet etti,Yeni görevlerinde başarılar dileyen Şemseddin Hamidi,Nisan ayında Yapılacak Referandum çalışmaları ile ilgili olarak ta ilçe Teşkilatına başarılar diledi.

 

Ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan Ak Parti Nusaybin ilçe Başkanı Mehmet Latif Özel; kanaat önderi, Seydalarımızı ve mollaların bölgedeki önemine dikkat çekerek, "Alimler toplumun birlik ve beraberliğinin sağlanmasında önemli katkılar sunmaktadır. 

 

Bu nedenle Kanat önderlerimizi , Seydalarımızı, mollarimizi ve emekli din görevlerimizi evlerinde veya medreselerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorup hayır dualarını almaya çalışıyoruz" dedi

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90