AK PARTİ NUSAYBİN İLÇESİNDEN AHDE VEFA YEMEĞİ

AK Parti Nusaybin İlçe Başkanlığı, geçmiş dönemlerde görev yapan parti yöneticileri ve meclis üyeleri ,Milletvekili aday adayları ile vefa yemeğinde bir araya geldi.

6.05.2018 20:49:34 0
AK PARTİ NUSAYBİN İLÇESİNDEN AHDE VEFA YEMEĞİ

AK Parti  Nusaybin İlçe Başkanlığı, geçmiş dönemlerde görev yapan parti yöneticileri ve meclis üyeleri ,Milletvekili aday adayları ile vefa yemeğinde bir araya geldi.

 

AK Parti Nusaybin İlçe  Başkanlığının , Bugün düzenlediği ahde vefa yemeği ile partinin kuruluşundan bu yana emeği geçenleri  ve 27.Dönem Mardin Milletvekilleri aday  adaylarını bir araya getirdi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemekte 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Milletvekili Genel seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı seçimi  hedefi ana gündem maddeleri oldu. 

 

 

Yemekte konuşma yapan AK Parti Mardin   İl Başkanı Nihat Eri,   AK Kadroların en önemli özelliğinin vefalı olmaları olduğunu söyledi. Eri sözlerini şu şekilde sürdürdü; “ 2001 yılından bu yana teşkilatlarımızda görev alan bütün kardeşlerimizi bu Vefa yemeğinde bir araya getirmeye çalıştık.Bütün ilçelerimizde bu Vefa yemeklerini yapacağız.Ahde Vefa yemeklerinin ilkini Nusaybin ilçseinden başlatıyoruz.Bu organizasyonudüzenleyen Nusaybin ilçe Başkanımıza O'na destek veren kardeşlerime teşekkür ediyorum.Hepiniz Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

 

Nusaybin'in değerli Ak Parti ailesi,eski ve yeni ilçe başkanları,bütün yönetimlerde görev alan kardeşlerimiz,kadın kollarının eski ve yeni ilçe başkanları,gençlik  kollarının eski ve yeni ilçe başkanları ve Muhtarlarımız hepinizi tekrar selamlıyorum.

 

Aday adayı kardeşlerimizi dinledik,ne kadar hazırlıklı olduklarını,ne kadar hizmet aşkıyla dolu olduklarını gördük.İnşallah çıkan listede bu kardeşlerimizin bazıları yer alır.Ve Nusaybini,Mardin'i temsil etmek üzere TBMM'ye girerler.Ama bu kardeşlerime şunu söylemek istiyorum.Siyaset tek raundluk bir  oyun değildir.Siyaset çok uzun soluk gerektirir.Ben aday adayı oldum.Bana adaylık vermediler öyleyse ben küsüp,çekeyim,gideyim  gibi bir endişeye,bir duyguya girmesinler..Girmeyeceklerine de inanıyorum.Çünkü hepsi kendini kanıtlamış ,bu camiada yer almış,geçmişte hizmet etmiş ,bürokraside hizmet etmiş  ama aynı davaya katkı sunmuş kardeşlerimizdir.Onları medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum.''Dedi.

 

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04