AK PARTİ POLATLIDA AYSEL DEMİR YENİDEN İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

AK Parti Polatlı`da Gerçekleştirilen 6. Olağan Kongrede mevcut İlçe Başkanı Aysel Demir, yeniden Polatlı ilçe başkanlığına seçildi.

8.09.2017 19:20:21 0
AK PARTİ  POLATLIDA AYSEL DEMİR YENİDEN İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatı 6. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Yoğun katılım ve ilgi ile gerçekleştirilen kongre de ilçe teşkilatında 38 isim AK Parti’nin yeni döneminde yönetimde söz sahibi olacak isimler oldu. Kongreye Ak Parti il ve ilçe temsilcilerinden birçok isim katılırken Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Sivas Milletvekili Teşkilat Başkan Yardımcısı Selim Dursun,  AK Parti Ankara Milletvekilleri Ahmet Gündoğdu, Emrullah İşler, Murat Alparslan, Nevzat Ceylan da kongreye destek vermek amacı ile gelen isimler arasında yer aldı. Divan üyelerinin seçilmesi, faaliyet raporlarının okunması, bütçenin paylaşılması gibi gündem maddelerinin yanı sıra siyasi konuşmalar eşliğinde devam eden kongre oy kullanması ile sona erdi.

 

Gerçekleştirilen 6. Olağan Kongrede mevcut İlçe Başkanı Aysel Demir, yeniden Polatlı ilçe başkanlığına seçildi.  

 

 

AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktığında bundan sonraki hedeflerinin Polatlı Belediyesinde yönetimin sahibi olmak olduğunu dile getirdi ve “ 2014 yerel seçimlerde başlayan siyasi hayatımda belediye meclis üyeliği kadın kolları başkanlığı ve 2016 yılından itibaren ilçe başkanlığı görevine devam etmekteyim bu süreçte AK Parti vizyonu ve misyonu için gece gündüz çalışmalarımıza devam ettik ve edeceğiz. 

 

 

15 Temmuzda Polatlı’mızda vatan için millet için FETÖ’cü hainlerle mücadele edip demokrasimizi kurtardık. 16 Nisan seçileri ile Polatlı’mız da yüzde 54.3 lük oy ile cumhurbaşkanımızın arkasında sağlam durduğumuzu gösterdik. Çalışmalarımızla sevgimizle, fedakarlığımızla bu şehre değer katmak için tek millet, tek bayrak tek vatan, tek devlet şartı ile 2019 yerel ve genel seçimlere de AK Parti bayrağını Polatlı burçlarına asmak boynumuzun borcudur.” dedi.

 

15 TEMMUZ DİRİLİŞ DESTANIDIR

 

AK Parti Ankara Millet Vekili Ahmet Gündoğdu: “ Milletlerin tarihinde kırılma noktaları vardır. Destanları vardır, kahramanlıkları vardır bizimde tarihimizde Malazgirt zaferimiz bu toprakları bize vatan kılındığı destanın adıdır. Kurtuluş mücadelemiz Çanakkale’si ile 30 Ağustosu ile Sakarya’sı ile ve 1923 yılı ile 7 düvele karşı zaferin ve kurtuluşun destanıdır. Bu iki destanı biz kitaplardan okuduk, dedelerimizden ninelerimizden dinledik ama üçüncü ve dördüncü destan var ki bu milletin şu anda yazdığı destan bunlardan birisi 15 Temmuz diriliş destanıdır, hainlere ders verme destanıdır. Polatlı’daki hainleri Ankara’ya göndermeme destanıdır. Tanklara tüfeklere F-16 lara kafa tutma destanıdır. Sadece FETÖ’ye değil FETÖ başta olmak üzere PKK sına DAEŞ’İne DHKPCS’ne köklerini kazımak üzere dersini verme destanıdır bu destana katkılarınızdan dolayı Allah hepinizden razı olsun.”  dedi.

 

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı: “ Burada seçilecek 38 arkadaşımız bundan sonra üç sene içinde AK Parti hizmetlerini yönlendirmekle görevli arkadaşlarımız. Bu 38 arkadaşımız tabi ki teşkilatın hepsi değil teşkilatımız burada olan herkes. Polatlı’da eğer daha başarılı işler yapmak istiyorsak zaten bize ait olan belediyeyi geri almak istiyorsak sadece seçilen yönetim kurulu üyelerimizi değil daha önceki yönetimlerde görev alan arkadaşlarımız üyelerimiz mahalle üyelerimiz hep birlikte takım çalışmalarını sürdürmemiz gerekiyor. “ ifadelerini kullandı.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Polatlı’da yapılan yatırımlar hakkında yaptığı bilgilendirme konuşmasında : “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak son seçimden bu yana yani yaklaşık 3,5 yıldır Polatlı da yatırımlarımıza devam ediyoruz. Polatlı’ya bu süreçte 208 milyon 790 bin lik yatırım yaptık. Ankara Büyükşehir Belediyesine Polatlı bağlanmamış olsa bu kadar büyük bir rakamın buraya gelmesi mümkün değildir. Bu her ay 6 trilyonun üzerinde yatırım Polatlı’ya yapıldığı anlamına geliyor.  Şuana kadar Polatlı’ya 614 bin ton asfalt döktük. İstanbul’un 3 / 1 i kadar asfalt döktük. Polatlı da hala yetişemediğimiz köylerimiz var. Allah’ın izniyle bu sene ve önümüzdeki sene köylerimiz içerisinde asfalt dökülmeyen yer kalmayacak. 2 bin 9 km tarım yolu açtık. 6 bin 600 metre bariyer döşedik. 171 bin metrekare kaldırım döşedik. 14 km yeni imar yolu açtık. Sanayi, hastane ve borsa yolu 17 km açtık. 1 adet meydan düzenlemesi yaptık.” dedi.

 

İlçe Yönetim ASİL:Aysel Demir,Abdullah Arabacı,Abdullah Efe,Abdülkadir Çakmaktepe,Ali Rırza Koçoğlu,Aykut Kaya ,Ayşegül Karaduman,,Bülent Taşın,Cihat Yüksel,Fatma Onaran,Hüseyin Yüksel,İrfan Çekiç,İsmail Atamil,KalenderKaraca,Mehmet Toprakçıoğlu,Mehmet Varol,Murat Deniz,Orhan Bozdağ,Özal Yürekli,Özgür Özcan,Selma Ergin,Serkan Özcan,Sinan Yılmaz,Süleyman Yıldırım,Şakir Aydın

 

Yedek:Tuncay Demir,Fatma Dingeç,Davut Çınar,Niyazi Satılmış,Hasan Hüseyin Yavaş,Sefa Çiğdem,Ramazan Kaymak,Emine Yeşilay,İsmet Kılınç,Fuat Karpuz,Hakan Güngör,Servet Dilsiz,Pelin Gülsün

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ĞOLATLI

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00