AK PARTİ SAVUR İLÇEYE PERFORMANS 1.LİGİ ÖDÜLÜ BAŞKAN DÜNDAR`DAN

Ak Parti Savur ilçe Teşkilatı, Mardin`de , İlçeler arası Teşkilat Performans Sisteminde Birinciliği kazanması sonucu ilçe adına Plaketi İlçe Başkanı Sebahattin KAYA aldı.

Mardin 8.09.2016 08:16:24 0
AK PARTİ SAVUR İLÇEYE PERFORMANS  1.LİGİ ÖDÜLÜ BAŞKAN DÜNDAR`DAN

Ak  Parti  Savur ilçe Teşkilatı, Mardin'de , İlçeler arası Teşkilat Performans Sisteminde birinciliği  kazanması sonucu ilçe  adına Plaketi İlçe Başkanı Sebahattin KAYA aldı.

 

Ak Parti Savur ilçe'de düzenlenen törende Mardin ilçelerarası Performans birincisi olan Ak Parti Savur ilçe Teşkilatının Plaketini Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar verdi.

 

Kızıltepe ilçe Başkanı Faruk Kılıç,Derik ilçe Başkanı Ali Osman Tutal ve Nusaybin ilçe Başkanı Osman Döğru Ömerli ilçe Başkanı Mehmet Zeki İpekşen ile birlikte Savur ilçesini ziyaret eden Ak Parti Mardin il Başkanı Mehmet Ali Dündar İlçeler arası Teşkilat Performans Sisteminde ,Üstün Performans göstererek Mardin ilçelerarası Birnicisi olan Ak Parti Savur ilçe teşkilatı adına,Savur ilçe Başkanı Sabahattin Kaya'ya Palket vererek,ilçe teşkilatına çalışmalarından ve üstün başarısından dolayı kutlayarak, teşekkür etti.

 

Ak Parti Mardin'de İlçeler arası Teşkilat Performans Sisteminde birinciliği  kazanan  Ak Parti  Savur ilçe adına ilçe Başkanı Sabahattin Kaya yaptığı açıklamada:'' ilçe teşkilatmız, belde ve mahalle teşkilatlarımız hiç durmadan çalışıyor. Halkımızdan, kadın ve gençlerimizden özverili destekler ve katkılar alıyoruz. Tüm bu çalışmaların karşılığını da halkımızın teveccühünü kazanarak alıyoruz. Savur ilçe teşkilatı olarak T Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı yoldan yılmadan yürüyeceğiz. Bu yürüyüşümüzde bizimle olan tüm herkese,  en alt kademeden en üst kademedeki dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR

HABER:MEMET GÖKBALIK


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% 0,05
  • EURO

    34,76% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2440,55% 0,35
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00