AK PARTİ SAVUR KADIN KOLLARI KONGRESİ TAMAMLANDI

AK Parti Savur İlçe Kadın Kolları Kongresi partililerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

Mardin 18.12.2017 22:27:13 0
 AK PARTİ SAVUR KADIN KOLLARI KONGRESİ TAMAMLANDI

AK Parti Savur İlçe Kadın Kolları Kongresi partililerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

 

AK Parti Savur İlçe Kadın Kolları Kongresi’ne AK Parti İl Başkan Vekili Abdulhamit Ete, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu, Savur İlçe Başkanı Sabahattin Kaya, İl Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Mehmet Beşir Güneş, İnsan Hakları Birim Başkanı Eşref Cihan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çakar, Abdulillah Çakmak ve çok sayıda partili katıldı.

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardında divanın teşekkülü oluşturuldu. Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere kürsüye geçen AK Parti İl Başkan Vekili Abdulhamit Ete, “ Öncelikle şunu dile getirmek istiyorum. ABD Başkanı Donald Trump’ın müslümanların mukaddesi olan Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak nitelendirmesini esefle kınıyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir. Müslümanlar için çok ama çok önem arzeden mekanlardır. Bizler inşallah batılı yeninceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz”.

2002’de kurulan AK Parti’nin siyaset ve diğer tüm alanlarda kadınlara büyük haklar verdiğini dile getiren Ete, “AK Parti kadının ezilmişliğini bertaraf eden AK Parti, kadınları saygınlığı olan alanlara getirerek kamu kurum ve kuruluşlarında daha çok söz sahibi ya da yönetici konumlarına getirdi. Kangrenleşen başörtü sorununu kökünden çözerek gözü yaşlı analarımızın gözyaşlarını dindirdi. Okuyan genç kızlarımızın rahatça okullarına gitmelerinin önünü açtı. Siyasette en çok kadına yer veren AK Parti, 5 milyon kadın üyesiyle dünyanın en büyük sivil toplum örgütüdür. AK Parti teşkilatlanmada kadınlara kadınlara önemli roller veriyor. Çünkü erkeklerin gidemediği yerlere kadınlar rahat gidebiliyor. AK Parti siyasetini her eve duyurabiliyor. Omuzlarımızda ki yükü hafifleten, çalışan ve üreten AK Kadınların hepsi çok değerlidir”.

 

Ete, “ Kongreler teşkilatlanmalar açısından çok önemlidir. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi ve daim kalması açısından olmazsa olmazımızdır. Bu nedenle kadın kolları yada gençlik kollarının tüm kongreleri halkla iç içe büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor. Şuan gördüğüm tablo çok güzel ve onurlu bir tablodur. AK Parti’nin kuruluşuna yakışan bu toplantıların hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu duygularla dava düsturuyla şimdiye kadar AK Parti’de sayısız hizmetlerde bulunan Deniz Uysal’a teşekkür ediyor, yeni seçilen Özlem Aras’ıda tebrik ediyorum”.dedi

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04