AK PARTİ SEYHAN İLÇE BAŞKANI AHMET AKAN`DAN AÇIKLAMA

Ak parti Seyhan ilçe başkanı Ahmet Akan sosyal Medya hesabından yazılı açıklama yaparak, sözlerinde art niyet bulunmadığını ve kendisinin Ağrılı eşinin de Mardinli olduğunu belirten açıklama yaptı.

Gündem 1.10.2018 23:11:31 0
AK PARTİ SEYHAN İLÇE BAŞKANI  AHMET AKAN`DAN  AÇIKLAMA

 Ak parti Seyhan ilçe başkanı Ahmet Akan sosyal Medya hesabından yazılı açıklama yaparak, sözlerinde  art niyet bulunmadığını ve kendisinin Ağrılı eşinin de Mardinli olduğunu belirten açıklama yaptı.

 

MARDAV Yönetiminin Ak Parti Seyhan ilçe Başkanlığı Görevine atanmasının  ardından kendisine  gerçekleştirdiği Hayırlı Olsun Ziyareti sırasında söylediği''Mardin'den Banka Müdürü Çıkar mı''sözünün tepki toplamasının ardından,Facebook resmi sayfasından yazılı açıklama yapan Ak Parti Seyhan ilçe Başkanı Ahmet Akan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

''Sevgili dostlar , öncelikle gecenin bu saatinde sizleri rahatsız ettiğim için özür diliyorum. Bundan yaklaşık 5 ay önce ziyaretime gelen Mardinli Büyüklerimiz , hemşerilerimiz ile aramızda geçen konuşma siz değerli kamuoyuna çok farklı bir şekilde yansıtılmıştır. O gün ben , babamin yaşlarında ki bir abimizin banka müdürü olmasına hayranlık ile bakmış ve bir o kadar da sevinmiştim. Öyle ki bende aslen Ağrı'lı bir kardeşiniz ve eşimin mardinli olmasıyla sizleri çok iyi anlıyorum. Benim asla kötü bir niyet ve düşüncede asla olmadığımı bilinmesini , hayranlik ve sevincimin sebebi ise ;Takdir edersinizki bundan 45-50 sene öncesinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde okula devam oranı çok ama çok düşük idi. O zorlu koşullarda okuyup ve başarmış olması gerçekten de takdire şayan idi. Bu vesile ile hepinize selam ve saygılarımı sunuyorum.''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90