AK PARTİ SİNCAN 70.000 ÜYE İÇİN HEDEF BÜYÜTTÜ

Ak Parti Sincan teşkilatı üye çalışması ve ziyaretlere hız verdi. ?Yarın Seçim olacakmış gibi teşkilatı diri tutmalıyız? diyen Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, tüm üyeleriyle ziyaret etmedik kapı bırakmayacaklarını söyledi.

20.03.2016 13:59:07 0
AK PARTİ SİNCAN 70.000 ÜYE  İÇİN HEDEF BÜYÜTTÜ

Ak Parti Sincan teşkilatı üye çalışması ve ziyaretlere hız verdi. “Yarın Seçim olacakmış gibi teşkilatı diri tutmalıyız” diyen Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, tüm üyeleriyle ziyaret etmedik kapı bırakmayacaklarını söyledi. Ak Partinin kurulduğu günkü aşkla ve heyecanla çalıştıklarını ifade eden Omaç, “ Haziran ayına kadar 70 bin üye hedefi koymuştuk bu yolda karalılıkla yürüyoruz” dedi.

Ak Parti Sincan İlçe teşkilatı, Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı’nda bir araya geldi. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın da katıldığı toplantıda Ak Parti Sincan ilçe yürütme, yönetim kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurulları ile Mahalle Komisyon Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri hazır bulundu. Teşkilat çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda Haziran ayına kadar 70 bin üye hedefi yinelendi. Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, Sincan’da 2002 yılından görevi devraldığı 2014 yılı Temmuz ayına kadar 13 yılda 46 bin üye yapıldığını hatırlattı. Omaç, göreve geldikten sonra 1 buçuk yıl içerisinde 16 bin üye yaparak, üye sayısını 62 bine çıkardıklarını söyledi. Haziran ayına kadar ise bu sayının 70 bin olmasını hedeflediklerini vurguladı.

Haftalık toplantılar dışında her ay düzenli olarak 'Mahalle Danışma Meclisi Toplantısı' yaptıklarını da sözlerine ekleyen Omaç, önümüzdeki 2 yıl boyunca 62 bin üyenin tamamını bir program dahilinde ziyaret edeceklerini kaydetti. Her sandık bölgesinde bir yönetim kurulu oluşturacaklarını bildiren Omaç, seçmenin tamamına sandık yönetim kurulları aracılığıyla ulaşacaklarını söyledi. Omaç, bu sayede teşkilatlarının daha da güçleneceğini vurgulayarak, Ak Parti’nin politikalarını ve yapılan hizmetleri vatandaşlara daha iyi anlatacaklarını, sonraki seçimlerde partinin aldığı oy oranını daha da artıracaklarını dile getirdi. Omaç “ tüm bu çalışmaların özünde yarın seçim olacakmış gibi teşkilatımızı diri tutmak gayemiz var. Teşkilatımız daima canlı olmalı. Vatandaşla temasımız her an devam etmeli. Halkımız ile büyüklerimiz arasında bir köprüyü de sürekli oluşturmalıyız” dedi.

EL ELE HİZMETE DEVAM

Genişletilmiş Yönetim Kurulunda konuşan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da Ak Parti’nin milletin partisi olduğunu hatırlatarak, “Ak Parti geleceğin teminatıdır. Bizler Büyük Ak Parti ailesinin birer neferleri olarak durmadan, yorulmadan, el ele çalışacağız. Teşkilatımız, halkımız, sivil toplum kuruluşlarımız hep beraber dış güçlerin oyunlarına karşı dimdik duracağız. İlk günkü heyecanımızı, hizmet aşkımızı asla kaybetmeyeceğiz. Liderimizin izinde hep beraber, el birliği ile milletimize hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00