Ak Parti Tanıtım Ve Medya Başkanları Mardin`de Toplandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal?ın katılımıyla AK Parti Tanıtım ve Medya Güneydoğu Bölge Toplantısı Mardin`de gerçekleştirildi.AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilgi y

Mardin 12.01.2019 12:21:21 0
Ak Parti Tanıtım Ve Medya Başkanları Mardin`de  Toplandı

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın katılımıyla AK Parti Tanıtım ve Medya Güneydoğu Bölge Toplantısı Mardin'de  gerçekleştirildi.AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilgi yoğun oldu.

 

Mardin İl Başkanlığının  ev sahipliğinde Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları tanıtım ve medya başkanlarının katılımı  ile Güneydoğu Anadolu Bölge toplantısında dijital kampanya döneminin öncüsü AK Partinin  yeni seçim kampanya sürecinin   tartışıldığı   AK Parti Tanıtım ve Medya Güneydoğu Bölgesi İstişare Toplantısına Medya Tanıtım Başkan yardımcısı ve MKYK Üyesi Orhan Miroğlu ,AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel , Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu,   AK PartiMardin  İl Başkanı Faruk Kılıç , AK Parti Mardin  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman   ve partililer katılıyor.

 

 

Güneydoğu Bölge istişare toplantısında konuşan AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 31 Mart 2019’da önemli bir seçim olacağını belirterek, “ Biz siyaseti makam ve mevki olarak değil görev ve sorumluluk bilinciyle yerine getirdiğimiz için Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 16 yıldan beri bütün seçimleri kazanıyoruz. Bütün seçimleri kazanırken bunu bir övünç olarak söylemiyoruz. Bunu bir milletimize şükran olarak ifade ediyoruz. Biz seçim kazanarak bir üstünlük taslamıyoruz. Önümüzdeki seçim çok önemli. Bu seçimde şehirleri emanet edeceğimiz belediye başkanlarını seçeceğiz.Güneydoğu illerinde sağlanan güven ortamından sonra yapılacak Mahalli seçimlerde tüm teşkilatların başarı için gerekeni yapacağına inanıyorum " dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


 


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10158,6%-0,15
  • DOLAR

    32,13% -0,08
  • EURO

    35,00% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2469,79% 0,10
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00