AK PARTİ YENİ MARDİN İL BAŞKANI FARUK KILIÇ GÖREVİNE BAŞLADI

Ak Parti Mardin il başkanı Nihat Eri`nin görevinden ayrılması nedeniyle boşalan Mardin il başkanlığına getirilerek dün Ak Parti teşkilat işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir`den mazbatasını alan Faruk Kılıç bugün tarifeli uçak ile Mar

Mardin 23.11.2018 20:03:57 0
AK PARTİ YENİ MARDİN İL BAŞKANI FARUK KILIÇ GÖREVİNE BAŞLADI

Ak Parti Mardin il başkanı Nihat Eri'nin görevinden ayrılması nedeniyle boşalan Mardin il başkanlığına getirilerek dün Ak Parti teşkilat işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'den mazbatasını alan Faruk Kılıç bugün tarifeli uçak ile Mardin'e gelerek görevine başladı.

 

Mardin Hava Limanında yüzlerce yakını ve Partililer tarafından karşılanan Ak Parti yeni il Başkanı Faruk Kılıç,Mardin Hava limanından konvoy eşliğinde Ak Parti Mardin İl Başkanlığına geçti.

 

Ak Parti İl Başkanlığında ,Eski il  Başkan Yardımcısı Bahattin Uncu,Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu ve il Gençlik kolları Başkanı Ahmet Özkan ile Birlikte basın toplantısı  düzenleyen Başkan Faruk Kılıç,burada yaptığı kısa basın açıklamasında Hiç kimsenin Ak Parti'inin üstünde olmadığını söyledi.

 

Ak Parti  Mardin yeni il başkanı Faruk  Kılıç, görevlendirmenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat yapıldığını ve bunun böyle bilinmesi gerektiğini belireterek, “Biz bu görevi Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldık. Hiç kimsenin uhdesinde ve hiç kimsenin himayesinde olmayacağız. Bunu zaman içerisinde hep birlikte göreceğiz. Hiç kimse bu davanın üstünde değildir, ben de dahil olmak üzere hepimiz bu davanın içerisinde  birer neferiz. ''Dedi.

 

Karşılamaya gelen herkese teşekkür eden Başkan Kılıç,Mahalli seçimlere az bir süre kaldığını belirterek, Partimizin yeniden bayrağını dalgalandırmak için biz buradayız. Başaracağımıza inanıyorum. Sadece ben değil, tüm ekibimizle gençlik kollarımız, kadın kollarımız,meclis üyelerimiz ve   halkımızla birlikte  elbirliği ile bunu başaracak güçteyiz” dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 

 

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04