AK PARTİ YENİŞEHİR TEŞKİLATI KAPI KAPI HALKOYLAMASI`NI ANLATIYOR

AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı 16 Nisan?da yapılacak olan halkoylaması öncesi çalışmalarını hızlandırdı. İlçe Kadın Kolları üyeleri ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği çalışmalarda kapı kapı gezilerek broşürler dağıtıldı.

17.03.2017 18:52:08 0
AK PARTİ YENİŞEHİR TEŞKİLATI KAPI KAPI HALKOYLAMASI`NI ANLATIYOR

AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı 16 Nisan’da yapılacak olan halkoylaması öncesi çalışmalarını hızlandırdı. İlçe Kadın Kolları üyeleri ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği çalışmalarda kapı kapı gezilerek broşürler dağıtıldı.

 

Yaklaşan halkoylaması öncesi AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. ‘170 Bin Resim, 170 Bin Evet, Kararımız Evet’ sloganı ile Yenişehir ilçesinde çalmadık kapı bırakmayan İlçe Örgütü Bahçelievler, Akkent ve Hürriyet Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Bekir Topçu, 16 Nisandaki halkoylamasında en yüksek oranda “evet” çıkması için canla başla çalışacaklarını belirterek, “Bu halkoylaması Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren en önemli dönüm noktalarından biri. Bu bağlamda vatandaşlarımızla buluşarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülkeye ne kazandıracağını anlatıyoruz. Söz konusu sistem ile koalisyon ihtimali ortadan kalkacağı için istikrar kalıcı hale gelecek. Bu istikrar, kararların daha hızlı alınmasını ve uygulanmasını sağlayacak” dedi.

 

GİRMEDİK EV SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

 

16 Nisan’a kadar Yenişehir İlçesinde girmedik ev ve sıkmadık el bırakmayacaklarını da sözlerine ekleyen Topçu, “Hem Türkiye genelinde hem de Mersin’de en yüksek ‘evet’ oyunun çıkması için partililerimiz ve kadın kolları üyelerimiz ile birlikte halkoylaması gününe kadar hiç ara vermeden çalışacağız. Özellikle Yenişehir’de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Herkesle yüz yüze görüşeceğiz. Türkiye’nin, Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemi ve yeni anayasa ile kazanacaklarını, hiç bıkmadan usanmadan anlatacağız. Çalışmalarımızın karşılığını da 16 Nisanda alacağız” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

 
 

26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00