AK PARTİDE BAŞKAN DÜNDAR`DAN İLÇELERE ``TEŞEKKÜR``ZİYARETLERİ

İlçe teşkilatlarıyla birlikte referandum seçim çalışmalarını büyük bir özveriyle yürüterek oylarını yüzde 29?dan yüzde 41?e yükselten AK Parti Mardin İl Teşkilatı, Mazıdağı, Derik ve Kızıltepe ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretine çıktı.

Mardin 21.04.2017 19:22:46 0
AK PARTİDE BAŞKAN DÜNDAR`DAN İLÇELERE ``TEŞEKKÜR``ZİYARETLERİ

İlçe teşkilatlarıyla birlikte referandum seçim çalışmalarını büyük bir özveriyle yürüterek oylarını yüzde 29’dan yüzde 41’e yükselten AK Parti Mardin İl Teşkilatı, Mazıdağı, Derik ve Kızıltepe ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretine çıktı.

 

İlçe teşkilatlarımızla beraber 16 Nisan’da gerçekleştirilen halk oylamasına büyük bir özveriyle çalışarak iki ay gibi kısa bir sürede oylarını yüzde elli artırdıklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Ülkemizin geleceğini büyük ölçüde şekillendirecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasını alnımızın akıyla geçmemizi sağlayan Allah’a hamdolsun. Çok yoğun bir süreçten geçtik. İnce eleyip sık dokumaya çalıştık. Milletin iradesini sandığa yansıtmak için çok uğraştık. Ve çok şükür Mardin olarak istediğimiz sonuca ulaştık”. 

 

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 22.Dönem Milletvekili Süleyman Bölünmez ve çok sayıda partiliden oluşan bir heyetle ilçe ziyaretlerinde bulunduklarını belirten İl Başkanı Dündar, “Halkımızla beraber tarihi bir olaya evet dedik. 200 yıldır ülkemize her türlü sıkıntıyı yaşatan eski sistemi bir kenara bırakarak Türkiye’nin önünü açacak olan yeni sisteme evet dedik. Bugünden itibaren çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Sesi daha da güçlenen ilçelerimiz önümüzdeki süreçte daha farklı bir konumda olacaklar. Bizler kapı kapı dolaşarak halkımızdan oy istedik. Halkımızda hiç tereddüt etmeden verdi. Tarihi öneme sahip bu oylar ülkenin önündeki tüm prangaları kıracak oylardır. Kaos çıkacak dediler. Kaos çıktı mı? Bunlar Türkiye’nin hala yerinde sayması için uğraşıyorlar. Artık uğraşamazlar çünkü halkımız 15 Temmuz’da olduğu gibi bugün de ülkesine sahip çıkmıştır. Mardin sesini gür bir şekilde Ankara’ya göndererek önemli bir olaya imza atan siz değerli halkımıza yürekten teşekkür ediyorum”. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10322,45%0,52
  • DOLAR

    32,21% -0,09
  • EURO

    34,73% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2450,52% 0,76
  • Ç. ALTIN

    3942,86% 1,69