AK PARTİLİ KADINLAR ENGELLİLERLE BULUŞTU

Ak Parti Polatlı İlçe Kadın Kolları`nın tertiplediği "Bizde Engel Yok" projesi ile engellilere sahip çıktı. Ak Parti Polatlı İlçe Kadın Kolları`nın bu projesi de taraflı tarafsız herkes tarafından takdir edildi.

5.04.2015 17:35:23 0
AK PARTİLİ KADINLAR ENGELLİLERLE BULUŞTU
Ak Parti Polatlı İlçe Kadın Kolları'nın tertiplediği "Bizde Engel Yok" projesi ile engellilere sahip çıktı. Ak Parti Polatlı İlçe Kadın Kolları'nın bu projesi de taraflı tarafsız herkes tarafından takdir edildi. 
 
Cemil Meriç Polatlı Engelsiz Hayat Merkezinde yapılan etkinlik de, Ak Partili hanımların evlerinde yapmış olduğu, börekler, gözlemeler, poğaça ve tatlılar engelliler ile birlikte güzel bir ortamda yenildi. Ak Parti Polatlı İlçe Kadın Kolları'nın Cemil Meriç Polatlı Engelsiz Hayat Merkezinde yapmış olduğu etkinliğe, Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Gazi Karaoğlu, eşi Özlem Karaoğlu, Ak Parti Polatlı İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demir, Cemil Meriç Polatlı Engelsiz Hayat Merkezi Müdür Yardımcısı Bengü Özalp, Engelli Komisyon Başkanı Nuray Şavuk ve Engelliler katıldı. Engellilerin Ak Parti İlçe Başkanı Gazi Karaoğlu'na ilgi ve alakası oldukça yoğundu. Adeta selfie çektirmek için bir birleri ile yarıştılar. 
 
Ayrıca, Cemil Meriç Polatlı Engelsiz Hayat Merkezinde, 4 engellinin doğum günü kutlandı. Engelliler doğum günü pastanesini, İlçe Başkanı Gazi Karaoğlu ve Aysel Demir ile beraber kestiler. 
 
"SİYASİ KİMLİĞİMİZİ BİR KENARA KOYDUK" 

Bu ziyaretleri sık sık yapacaklarını ve engellilere sahip çıkacaklarını belirten, Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Gazi Karaoğlu, "Bugün burada engelli kardeşlerimin içerisinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Biz bugün buraya siyaset den öte onlar ile oturup, çay içmeye ve onların dertlerini dinlemeye geldik. Bizim Aile mefhumumuzda engelli diye bir tabir yoktur, herkes eşittir. Bugün biz burada siyasi kimliğimizi bir kenara koyduk. Ve teşkilat olarak da her zaman onları ziyaret edip, onların dertlerini dinlemeye devam edeceğiz." dedi. 
 
"BİZDE ENGEL YOK BİRİZ VE DİRİZ" 

 
Ak Partili Kadınlar ile beraber hazırladıkları yiyecekleri engelliler ile paylaştıklarını söyleyen Ak Parti Polatlı Kadın Kolları Başkanı Aysel Demir, "Başkanımızın da dediği gibi, bugün burada siyaset adına bir şey yok, biz böyle bir çirkinliğe izin vermeyiz. Bugün sadece teşkilatımızın kadın kolları olarak, her zaman ziyaret etmek istediğimiz ve Bizde Engel Yok projesimiz ile engelli kardeşlerimize ulaşmak ve onlar ile eşit olduğumuzu göstermek istiyorduk. Bizde Engel Yok derken kastımız, Yüce Rabbimiz herkese ayrı bir özellik vermiştir. Aslında biz ne bir fazlayız, ne de onlar bir fazla eksik, yani amacımız ve gayemiz onlar ile eşit olduğumu ve hep beraber, oturup konuşabileğimizi göstermekti. Bugün biz bunu yaptık, çok şükür. Onlar da bizi bağrına bastılar sağolsunlar hepsinden Allah razı olsun." dedi.
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/POLATLI
HABER:RÜZGAR KABASAKAL

25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36