AK. PARTİ MKYK. ÜYESİ ALKIŞ`TAN MTDF`YE ZİYARET.

Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK)üyesi Zeynep Alkış Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF)`yi ziyaret etti.

Mardin 23.06.2016 00:26:15 0
AK. PARTİ MKYK. ÜYESİ ALKIŞ`TAN MTDF`YE ZİYARET.


Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK)üyesi Zeynep Alkış Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF)'yi ziyaret etti.
Ak Parti 2’nci olağanüstü kongresinde MKYK. Üyeliğine seçilen Zeynep Alkış 14 sene Ak Parti Mardin kadın kolları kurucu Başkanlığını sivil Toplum alanında başarılı çalışmalar yaptığı Memleketi Mardin'e yaptığı ziyaretler çerçevesinde yanında eşi Abdulkadir Alkış ve Mardin Kadın Kolları başkanı ile birlikte 66 STK. Bileşeni olan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF)'nin Kızıltepe Hububat Ticaret merkezinde bulunan şubesini ziyaret etti.
Federasyon Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ak Parti MKYK. Üyesi Zeynep Alkış yaklaşık üç saat süren ziyarette Mardin'de yaşanan elektrik sorunu başta olmak üzere kendisine iletilen bazı önemli sorun ve çözüm önerileri dinledi ve not aldı. Alkış burada yaptığı konuşmada Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonun çalışmalarını yakından bildiklerini ve taktir ettiklerini, kendileri için makam, mevkinin önemli olmadığını önceliklerinin Hak yolunda halka hizmet etmek olduğunu söyledi.
Ziyaret dolayısıyla bir konuşma yapan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter. "Sayın Zeynep Alkış Hanımın ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etti.  Sayın Alkış uzun süre Ak Parti Mardin Kadın kolları Başkanlığını başarıyla ve örnek bir ahlakla yapmanın yanı sıra kadın ve aile alanlarında sivil toplum temsilcisi olarak ta önemli görevler yaptı. , Şimdide mensubu olduğu Ak Partiden MKYK. Üyesi ve Genel Merkez Kadın kolları başkan yardımcısı görevlerin yanı sıra, Mardin’i ve sorunlarını yakından bilen içimizden biri olarak,  toplumsal alanda Mardin için önemli ve değerli hizmetlerde bulanacağına inanıyoruz. Sivil Toplum olarak Sayın Alkış'ın yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eder ve başarılar diliyorum. " Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00