AK.PARTİ İLÇE YÖNETİMİNDEN HUBUBAT MERKEZİNE ZİYARET.

Kızıltepe Ak. Parti İlçe Başkanı Faruk Kılıç ve Yönetim Kurulundan oluşan bir heyet Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret etti.

Mardin 31.01.2017 20:55:27 0
AK.PARTİ  İLÇE  YÖNETİMİNDEN HUBUBAT  MERKEZİNE ZİYARET.

Kızıltepe Ak. Parti İlçe Başkanı Faruk Kılıç ve Yönetim Kurulundan oluşan bir heyet Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret etti.

 

Kızıltepe Hububat Ticaret merkezini ziyaret eden Ak.Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Faruk Kılıç ve Beraberindeki heyeti Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Hububatçılar Kooperatif Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Zahireci esnaflar tarafından karşılandı. Hububat Ticaret merkezinde incelemelerde bulunan ve zahireci esnaflarla bir süre sohbet eden Ak.Parti ilçe Başkanı Faruk Kılıç  “Tarımın önemli merkezlerinden olan Kızıltepe  İlçemize ve bölgenin tarım ticaretinin  ihtiyacına cevap verebilecek büyüklükte ve modern bir  yapıda inşa edilen  Kızıltepe Hububat ticaret merkezi  kendi alanında Ülkemizin önde gelen projelerden biridir. Geleceğe hitap edebilecek kapasitede tasarlanarak yapılmış önemli bir projedir. Bu projeyi önemli ve değerli  kılan fiziki yapının yanı sıra  hiçbir kurumdan hibe,kredi alınmadan İlçemizin önemli bir ihtiyacını zahireci esnaflarımız kendi imkanlarıyla başardılar.  Ayrıca zahireci esnaflarımız yine  kendi imkanlarıyla Üç bin kişilik muhteşem bir cami inşa etmişler, birlik beraberliğin olduğu yerde  huzur ve başarı mutlaktır,zahireci esnaflarımızı kutluyor,dayanışmalarının devamını diliyorum. “Dedi.

 

Kızıltepe Zahireciler Dernek Başkanı Mehmet Şerif Öter   “Ak. Parti İlçe Başkanı Sayın Faruk Kılıç ve arkadaşları Hububat Ticaret merkezimizi ziyaret etmiş olmaları  bizleri mutlu etmiştir. Hububat Ticaret merkezi ile ilgili ilçe başkanımıza bilgi aktardık. Belediyenin sorumluluk alanına giren bazı hizmet taleplerimizi kısa süre önce İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekili Sayın Ahmet  Odabaş’a ilettik.  Öter bu konularla ilgili  ilçe başkanı Sayın Faruk Kılıç’a bilgi  verdiklerini  söyledi.

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00