AKINCILAR CADDESİNDE YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Gülveren Mahallesi Akıncılar Caddesi yolunda ki bozukluk, Büyükşehir Belediyesi Polatlı Fen İşleri Şube Şefliği tarafından giderildi.

Gündem 20.05.2015 16:21:12 0
AKINCILAR CADDESİNDE YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Gülveren Mahallesi Akıncılar Caddesi yolunda ki bozukluk, Büyükşehir Belediyesi Polatlı Fen İşleri Şube Şefliği tarafından giderildi. 
 
Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Fen İşleri Şube Şefliği, Gülveren Mahallesi Akıncılar Caddesinde ki yolun bozuk olması dolayısı ile sıcak asfalt dökerek, yolda ki sorunu çözdü. Akıncılar Caddesine Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gazi Karaoğlu, İlyas Kara ve Mustafa Hakbilir mahalleye giderek yolda ki çalışmaları yerinde inceledi. 
 
"POLATLIMIZIN HER YERİNE HİZMET SUNACAĞIZ"
 
Konu ile ilgili konuşan Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Av. Gazi Karaoğlu, "Biz siyasi kimliğimizden öte, kendimizi halkın yerine koyarak, gördüğümüz sorunların çözümü için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bundan ziyade, Polatlı'nın evladıyız, hepimiz yüz yüze bakıyoruz. Bizim amacımız Polatlımızın her bölgesine hizmet sunmak, 2 sene içerisinde artık, mahallelerimizden biz talep edeceğiz. Yama yapalım yok mu? Yolunuzda hiç bir sorun diyeceğiz." ifadelerinde kullandı.
 
"HALKIMIZIN GÖRÜŞLERİ İLE MEŞGULÜZ" 
 
Büyükşehir'in Polatlı'ya kazandırdıkları ile Polatlılıların gönüllerinde taht kurduğunu belirten Karaoğlu, "Bir söz var, çok güzel bir söz meyve veren ağaç taşlanır diye bu yüzden, biz birilerin lafı ile değil. Halkımızın görüşü ile onların söylemleri ile meşgulüz." dedi. 
 
MUHTAR ÜSTÜN "BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"
 
Büyükşehir Belediyesi'nin farkını gördüklerini ve Mahalleli olarak memnun olduklarını dile getiren Muhtar Üstün, "Büyükşehir Belediyemiz burada ki sorunu gördü ve sahip çıktı. Ben özellik ile Büyükşehir Belediye Başkanımız İ. Melih Gökçek ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.  
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/POLATTLI
HABER:RÜZGAR KABASAKAL

25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00