AK PARTİ ANKARA,STK`LAR BULUŞMASI

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Birim tarafından koordine edilen STK buluşmalarında” bu kez Ankara'daki hemşehri Federasyonları ve Derneklerinin başkan temsilcileri bir araya geldi.

11.12.2014 22:24:33 0
AK PARTİ ANKARA,STK`LAR BULUŞMASI

 AK Parti Ankara İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Birim tarafından koordine edilen “STK buluşmalarında” bu kez Ankara’daki hemşehri Federasyonları ve Derneklerinin başkan temsilcileri bir araya geldi.

 Ala Tesislerinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ile birlikte AK Parti Ankara İl Başkanı M.Nedim Yamalı, İl Başkan Yardımcıları Selim Cerrah, Murat Köse, Mümin Altınışık, Hayri Çağır, Ayhan Yılmaz, Edip Balcı, Ülker Mavral Bulut, Şenol Sazak ve  Bilal Temel katıldı.

 Toplantıya 45 Dernek ve Federasyon başkanları ile yönetim kurulu üye temsilcileri katıldılar. İstişare toplantısında AK Parti Ankara İl başkanı M.Nedim Yamalı, hemşehri derneklerine önem verdiklerini belirterek, hemşehri derneklerim bundan sonra Ankara’lılık bilinci ile hareket etmeleri gerektiğin söyledi.

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Ankara’da yaşayan herkesin bir hemşehri oluşumunda yer almasının olumlu bir gelişme olduğunu söyledi. İpek” Yıllar önce sivil toplum hareketlerinin önemsenmediği günleri yaşadık. Ancak gelişen toplumlarda olduğu gibi ülkemizde de son yıllarda bu alanda önemli gelişmeler oldu. Toplumun aldığı kararlarda STK’lar öne çıktı. Talep ve isteklerin tartışıldığı kabul gördüğü demokratik dönemler yaşıyoruz. Hemşehri federasyonları ve dernekleri bu alanda önemli bir boşluğu dolduruyor. Diğer yandan da kültürel alanda gelecek nesillerle önemli kazanımları bu STK’lar sayesinde veriyoruz.”dedi.

 Programa katılan temsilciler görüş ve önerilerin dilek ve temenniler bölümünde tek tek dile getirdiler.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


Anahtar Kelimeler:
28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04