Ak Parti Gençlik Kolları`ndan İddialara Yanıt

Ak Parti Ankara Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Alperen Ayar, Selahattin Yağcı'nın hazırlayıp sunduğu Basın ve Gündem programına konuk oldu.

Siyaset 9.09.2013 08:26:39 0
Ak Parti Gençlik Kolları`ndan İddialara Yanıt

Ak Parti Ankara Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Alperen Ayar,  Selahattin Yağcı’nın hazırlayıp sunduğu Basın ve Gündem programına konuk oldu.

Ayar konuşmasına ODTÜ’de yaşanan olaylara değinerek başladı. ODTÜ’de istenmeyen olayların cereyan ettiğini belirten Ayar malum olayların ve söylemlerin hala akıllarında olduğunu ve özellikle “Sıcak bir sonbahar yaşanacak” sözlerinin akıllarına geldiğini söyledi.

Yusuf Alperen Ayar aldıkları bilgilerin bu yılın başında,  daha önceki olayları gerçekleştiren grupların ve malum çevrelerin aynı olayları tekrarlamak olduğunu belirtti.

Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı daha önce ki yıllara göre daha çok çalıştıklarını özellikle üniversiteye yeni başlayacak arkadaşların malum çevrelerin oyununa gelmemeleri için stantlar açarak kendilerini tanıttıklarını ve bilgilendirdiklerini söyledi. Hemen hemen bu çalışmayı Ankara’nın tüm üniversitelerinde yaptıklarını ve çok güzel tepkiler aldıklarını söyledi.

Ayar bazı gazetelerde yaptıkları çalışmaların çarpıtılarak asılsız haberler yapıldığını belirtti. Bu tür haberleri yapan gazetelerin malum çevrelere hizmet ettiklerini söyleyerek özellikle ODTÜ’de bazı grupların kendilerini şiddetin içine çekmeye ve baskı kurmaya çalıştıklarından bahsetti. Ayar ODTÜ dahil tüm üniversitelerde hiçbir grubun oyununa gelmediklerini ve faaliyetleri hakkında bilgi verdiklerini belirtti.

Üniversite öğrencilerine uyarılarda bulunan Ayar, yeni başlayacak öğretim yılında malum çevrelerin oyuna gelmemeleri söyledi. Ayrıca Üniversitelerde bu tarz oluşumlara da izin vermelerini rica etti. Kendilerinin de Ak Gençlik olarak bilgilendirme çalışmalarına devam edecekleri bilgisini verdi.

Yusuf Alperen Ayar özellikle Sözcü gazetesinin haberinin bir kurmaca dan ibaret olduğunu kurgu bir resimle asılsız haberler yapıldığından bahsetti. 

Daha önce Gezi olaylarında sağduyulu davrandıkları ve bundan sonrada geleneklerinden ödün vermeyerek sağduyulu davranmaya devam edeceklerini belirtti.

Haber Uğur Özcan


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46