AK Parti Haymana İlçe Başkanı Rüstem Kandemir Oldu

AK PARTİ Haymana İlçe Teşkilatı, Bugün Gerçekleşen 5nci Olağan Kongre ile değişim kararı aldı.

25.11.2014 11:11:59 0
AK Parti Haymana İlçe Başkanı Rüstem Kandemir Oldu
AK PARTİ Haymana İlçe Teşkilatı, Bugün Gerçekleşen 5nci Olağan Kongre ile değişim kararı aldı.
Kongre’ye AK Parti Ankara Milletvekili Fatih ŞAHİN, Eski Haymana Belediye Başkanı Hacı AYSU, Mamak Belediye Başkanı Mesut AKGÜL, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih DURUAY, Bala Belediye Başkanı İbrahim GÜRBÜZ, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim YAMALI, Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanları katılım sağladılar.
 Açılış konuşmasını, daha önceden görevini bıraktığını açıklayan Haymana İlçe Başkanı İlyas BÜYÜKKARA yaparken, AK Parti Ankara Milletvekili Fatih ŞAHİN önemli açıklamalarda bulunmak için kürsüye çıktı.
 

Şahin, kürsüden delegelere yaptığı açıklamada “12 yıldır AK Parti olarak, birçok başarıya imza attık. Eski ilçe başkanımız Sayın İlyas BÜYÜKKARA’ya sizlerin önünde teşekkür ediyorum. Kendisi bir çok seçimde aktif olarak başarı ile davamıza hizmet etmiştir. Görevini bırakması teşkilatımızdan uzaklaşacağı anlamına kesinlikle gelmemektedir. Önümüzde 2015 seçimleri var. Bizlerle beraber aktif olarak davamıza hizmet etmeye devam edecektir. Şimdiden yeni başkanımıza görevinde başarılar diliyor, Haymana halkımıza ve Partimize başarılı hizmetlerini temenni ediyorum” dedi.

 Ankara Milletvekili Fatih ŞAHİN’in konuşmalarından sonra kongreye katılım sağlayan tüm belediye başkanları kürsüye çıkarak delegelere dilek ve temenni mesajlarını ilettiler.
 Konuşmaların ardından seçime geçilen kongrede tek aday olarak yarışa katılan Rüstem KANDEMİR Haymana’nın yeni AK Parti İlçe Başkanı olarak seçildi.

ARTUKLU HABER AJANSI
 
HABER VE FOTOĞRAFLAR :RÜZGAR KABASAKAL

38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00