AK PARTİ İL BAŞKANI FARUK KILIÇ VE BERABERİNDEKİ HEYET'TEN SAVUR İLÇESİNDE ESNAF ZİYARETLERİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç yönetim kurullarından oluşan heyet eşliğinde Savur İlçesi’nde bazı ziyaret, toplantı ve temaslarda bulundu.

Mardin 18.03.2021 14:29:00 0
AK PARTİ İL BAŞKANI  FARUK KILIÇ VE BERABERİNDEKİ HEYET

K Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç yönetim kurullarından oluşan heyet eşliğinde Savur İlçesi’nde bazı ziyaret, toplantı ve temaslarda bulundu. 

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Esengül Aydın Sancar, İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Atlı ve yönetim kurullarından oluşan heyet eşliğinde Savur İlçesi’nde bazı ziyaret, toplantı ve temaslarda bulundular. 

 

Ziyarette Savur ilçesi’ne bağlı Başkavak Mahalle muhtarı, AK Parti mahalle başkanı ve vatandaşlarla bir araya gelindi. Burada yapılan görüşmelerin ardından heyet,  Savur Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya ile bir araya gelerek ilçenin genel durumuna ilişkin istişarelerde bulundu. Daha sonra AK Parti Savur İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda teşkilatlarla bir araya gelindi. Savur Korucular Derneği Başkanlığı ziyaretinin ardından heyet gerçekleştirdiği esnaf ve hastane ziyaretinin ardından program tamamlandı. 

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Bilim ve tarih yuvası olan Savur her açıdan büyük önem taşıyan güzel ilçelerimizin başında yer almaktadır. İnsanıyla, kültürüyle bağrından yetiştirdiği değerleriyle örnek teşkil edecek yerleşim yerleri arasındadır. Savur en büyük yatırım ve desteği hak edecek ilçelerimizdendir. İnşallah kaymakamımızla, muhtarlarımızla, dernekler ve vatandaşlarımızla yaptığımız söyleşilerde Savur merkez dahil olmak üzere her bir sokağına inmek için elimizden gelen her desteği sağlayacağız. Esnaf kardeşlerimizin heyetimize olan ilgileri ve kendileriyle yaptığımız görüşmelerde umutlarının yüksek olduğunu görmek memnuniyet vericiydi. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum”. 

 

Teşkilatlarının Savur’da çok iyi durumda olduğunu kaydeden İl Başkanı Kılıç, “Savurlu vatandaşlarımızın çekinmeden sıkıntıları ne olursa olsun İlçe Başkanımız Mehmet Ensari Kavak’a gelip iletebilirler. Hep birlikte, istişareli bir şekilde inşallah çözemeyeceğimiz sorun kalmayacaktır. Gençlerimize yönelik birçok alanda çalışmalar yapılmaktadır. Bu konuda da inşallah Savur’da gençlerimizin spor ve sosyal yaşamına katkı sağlayacak her yatırımın önü açık olacaktır. Bizler sadece seçimden seçime değil, sürekli olarak ilçelerimize, mahallelerimize gelerek vatandaşımızın hakkı olan hizmeti ve ilgiyi kendilerine sunmaktan asla geri kalmıyoruz. Sayısını bile hatırlamadığımız kadar Savur ilçemizi ziyaret ettik ve bundan sonra da ziyaret etmeye, insanımızla birlikte olmaya devam edeceğiz”. Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR

 


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9627,51%-0,54
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,62% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2480,97% -0,08
  • Ç. ALTIN

    4148,15% 1,52