AK PARTİ İL BAŞKANI KILIÇ'TAN KONGRE SONRASI ESNAF ZİYARETLERİ

AK Parti Mardin 7. Olağan il Kongresi’nde güven tazeleyen AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ayağının tozuyla esnaflarla bir araya geldi.

25.01.2021 15:22:00 0
AK PARTİ İL BAŞKANI KILIÇ

ardin 7. Olağan il Kongresi’nde güven tazeleyen AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ayağının tozuyla esnaflarla bir araya geldi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet eşliğinde esnaflarla bir araya gelerekonlarla hasbihalde bulundu.

 

Her fırsatta esnaflarla bir araya geldiklerini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Gerçekleştirdiğimiz her ziyarette esnaflarımızın genel durumlarını, fikirlerini, öneri ve taleplerini yerinde tespit etme imkanına kavuşuyoruz. Onları tek tek ziyaret etmek hasbihahalde bulunmak bizler açısından onur vericidir. Pandemi dolayısıyla zor bir süreçten geçen esnaflarımızın her talebine cevap vermek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Zaten Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan açıklamış olduğu ekonomik paketlerle esnafların yanında olduklarını ve inşallah önümüzdeki süreci en iyi şekilde değerlendireceklerini iletmişti”.

 

İl Başkanı Kılıç, “Özellikle kongremize sağlamış oldukları desteklerinden dolayı hem esnaf kardeşlerimize hem de halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte Mardinimizin her yerine ziyaretlerimizi devam ettirerek her vatandaşımızın yanında olduğumuzu hissettireceğiz. AK Parti binamız her zaman açıktır. Değerli vatandaşlarımızı, esnafımızı il başkanlığımızda ağırlamaktan onlarla tekrar bir sohbet ortamında bir araya gelmekten onur duyacağız

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00