AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AYAN'DAN MİDYAT İLÇE ESNAFINA ZİYARET!

‘Türkiye Buluşmaları’ kapsamında Mardin'in Midyat ilçesinde düzenlenen programa katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Nilhan Ayan Midyat ilçesinde Esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Mardin 20.09.2024 12:50:00 0
AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AYAN

‘Türkiye Buluşmaları’ kapsamında Mardin'in Midyat ilçesinde düzenlenen programa katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Nilhan Ayan Midyat ilçesinde Esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın Mardin programlarına eşlik eden AK Parti İstanbul Milletvekili Nilhan Ayan Midyat’ta gelerek, halkın beklentilerini dinledi.

Milletvekili Nilhan Ayan, program kapsamında ilk önce AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

 

Milletvekili Ayan ile beraberindekileri, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış ile partililer karşıladı. Toplantının ardından ve beraberindeki heyet, Midyat Belediyesini ziyaret etti.Daha sonra Ak Parti Midyat ilçe Başkanı Atilla Yarı ve Midyat ilçesinin çok sevilen Belediye Başkanı Veysi Şahin ile birlikte,esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Midyat ilçesine gittiklerini ve İlçe Başkanı Atilla Yarış ile Başlarılı Belediye Başkanı Veysi Şahin ile birlikte ziyaret gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerinde olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden Ak Parti İstanbul Milletvekili Nilhan Ayan,Esnaf vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm için gerekli çalışmalar yapılacağını bildirdi.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin de: ‘’İstanbul AK Parti Milletvekilimiz Sayın Nilhan Ayan ve AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Atilla Yarış ile birlikte memleketimizin bereket kaynağı olan, alın teri ve emekleri ile çalışan esnaflarımızla ve kıymetli vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz. ‘’Açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


32.3° / 20.7°
  • BIST 100

    9829,19%-0,63
  • DOLAR

    34,14% 0,05
  • EURO

    38,25% 0,62
  • GRAM ALTIN

    2935,14% 0,66
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,39