AK PARTİ KEÇİÖREN`DE DURMAK YOK!

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı seçim öncesi mahalle taramalarına devam ediyor...

Siyaset 13.11.2013 18:56:14 0
AK PARTİ KEÇİÖREN`DE DURMAK YOK!

 

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı seçim öncesi tüm mahalleleri hane hane gezerek üye çalışması gerçekleştiriyor. AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, “Seçim, yeniden yapılanmadır. Ülkenin, şehrin, beldenin, mahallenin, köyün yönetiminde bir dönem içerisinde görülen yanlışların düzeltilmesi, yeni projelerin belirlenmesi ve yeni ufukların açılması bakımından da seçimler bir fırsattır. İlçe Başkanlığı olarak biz seçim heyecanını şimdiden yaşamaya başladık” dedi.

Mahalle taramaları hakkında bilgi veren AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, “Teşkilat mensuplarımız, tüm mahallelerde ev ev dolaşarak üye olmayan vatandaşlarının Partimize üye olmalarını istedik. Ziyaretler sırasında Başbakanımızın selamını hane sakinlerine ilettiğimizde insanların yüzlerindeki gülümseme ve mutluluğu gördük. Bu taramalar da her mahallede 50-60 arkadaşımız görev yaptı. Bu çalışmamız neticesinde 2 bin 138 Keçiörenli, AK Parti’ye üye oldu. Muharrem ayının bereketinden istifade ettik” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin insan odaklı bir siyaset izlediğini, vatandaşların tercihlerinin çok önemli olduğunu belirten Av. Bülent Yağmur, “Seçim demokrasilerde asli unsurdur ve demokrasileri taze tutar. İnsanı merkeze yerleştiren, hizmeti ön planda tutan siyasi partiler ve adaylar seçimlerde başarı kazanırlar. Seçimin önemini küçümseyen yaklaşım, insan merkezli hizmetten uzak olan, halkın isteklerini önemsemeyen ve toplumu tek tipleştirmeye çalışan bir düşüncenin ürünüdür” dedi. Yağmur açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Hızla değişen ve dönüşen dünyamızda seçmen – siyasi parti/yönetici ilişkilerini de değiştirmiştir. Kitle iletişim araçlarının yaygınlaşmasının ötesinde, sosyal medyanın da bir hayat biçimi haline gelmesi, eski klasik seçim kampanyalarını da eskitti. Böylece insanlar kendisini yönetenler ve yönetmeyi planlayanlarla sürekli iletişim halinde oluyorlar. Bir belediye başkanı, bir belediye meclis üyesi, bir muhtar bilgisayar ve akıllı cep telefonları aracılığı ile seçmenle sürekli etkileşim noktasına geldi. Artık yapılan hizmet veya vatandaşların talepleri anlık olarak iletilebilmektedir. Hizmet sunamayan siyaset anlayışı bitmiştir. Hizmeti alan vatandaş ise partimizden vazgeçmemektedir. 11 yıllık AK Parti iktidarı da bunun bir göstergesidir.”

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07