AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ, ''HEP SAHADA OLDUK,OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ''

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet eşliğinde Mazıdağı İlçesi’nde bazı ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdi.

18.06.2021 11:18:00 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ,

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet eşliğinde Mazıdağı İlçesi’nde bazı ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdi.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Mardin Milletvekili Şeymus Dinçel yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet eşliğinde Mazıdağı İlçesi’nde bazı ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdiler.

 

AK Parti Mazıdağı İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla yapılan toplantının ardından merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla toplantıda bir araya gelindi. Toplantıda mahallelerin sorunları ve yeni talepler istişare edildi. Daha sonra AK Parti Mahalle Başkanlarıyla bir araya gelen heyet, burada teşkilatlarımızın daha aktif bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetinde olmaları gerektiği konuları ele alındı. İlçenin bazı ileri gelen kişilerine yapılan ziyaretten sonra program yapılan esnaf ziyaretinin ardından tamamlandı.

 

İl Başkanı Faruk Kılıç, “Daha öncede dile getirdiğimiz gibi bizler ne dün, ne bugün ne de yarın sahalardan asla kopmadık, kopmayacağız. Mardinimizin her bir metrekaresini karış karış dolaşarak hiçbir ayırıma yer vermeden her vatandaşımıza gideceğiz. Bizim derdimiz seçimden seçime halkımızın yanında olmak değil, her an onların yanında ve hizmetinde olmaktır”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19