AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ,:'' KONGRELERİMİZİ TEDBİRLER KAPSAMINDA COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ ''

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç “Kongrelerimiz pandemi süreci dolayısıyla iki defa ertelenmesine rağmen delegelerimizin teşkilatlarımızın ve vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik”.

Mardin 14.09.2020 14:37:00 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ,:

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç gerçekleştirilen Dargeçit, Midyat ve Kızıltepe kongrelerinin ardından yaptığı durum değerlendirmesinde, “Kongrelerimiz pandemi süreci dolayısıyla iki defa ertelenmesine rağmen delegelerimizin, teşkilatlarımızın ve vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik”. 

TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMADIK 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç yaptığı değerlendirmede, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren Koronavirüs salgını sebebiyle ertelediğimiz kongrelerimizi yeniden gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz. AK Partimizin her geçen gün milletimiz tarafından artan destekleriyle, kongrelerimizin coşkulu ve beklentilerimizin de üstünde karşılık bulması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kongrelerimiz boyunca olmazsa olmazımız olan tedbirleri asla elden bırakmadık. Her konuğumuzun hijyen, sosyal mesafe, maske kurallarına eksiksiz bir şekilde riayet etmelerini sağladık. Teşkilat başkanlığımızın uyulması gereken tüm kuralları harfiyyen yerine getirdik. Korumalı giysili görevlilerimiz tarafından kongre salonumuza teşrif eden her konuğumuzun tek tek ateşi ölçüldü. Amacımız pandemi sürecinde gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizde tek bir vatandaşımızın bile hastalığa bulaşmamasıdır. Bu konuda almış olduğumuz tüm tedbirlere gerekli hassasiyeti gösteren gönüldaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum”. 

 YÜZDE DOKSANIN ÜSTÜNDE BİR KATILIM OLDU 

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizde, içinde bulunduğumuz koşullara rağmen delegelerimizin %90’nın üstünde bir katılım sağlaması teşkilatlanmadaki üstün başarımızın en büyük göstergesidir. Tamamladığımız Dargeçit, Midyat ve Kızıltepe İlçelerimizin kongrelerinde teşkilatlarımızın ve vatandaşlarımızın sabırla kongre salonlarımıza gelerek kurallara riayet etmesinin yanında coşkuyu elden bırakmaması AK Partimize olan sahiplenmenin güzel bir örneği oldu. Milletimizin bu kararlı duruşu sayesinde hizmet yolunda ilerleyişimiz katlanarak artacaktır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘biz bu millete hizmetkar olmaya geldik’ sözleri riyasetinde durmadan ilerlemeye devam diyoruz”. 

YENİ BİR MİLADIN KAPISINI ARALAYAN TEK LİDER ERDOĞAN’DIR 

Eylül ayının 19’unda gerçekleştirmeyi planladığımız Nusaybin ana kademe ilçe kongresinin ardından inşallah kadın ve gençlik kollarımızın kongrelerini gerçekleştireceğiz. Bu kongrelerimizi de aynı tedbir, heyecan ve coşkuyla tamamlamayı amaçlıyoruz. AK Parti yediden yetmişe her kesimi bağrına basmış ve ülkemizin her bir köşesine hizmeti götürmüş tek partidir. AK Parti genciyle, kadınıyla büyük teveccühlere mazhar olan liderimizle birlikte her zorluğun üstesinden gelmiş ve her koşulda ülkesini kalkındırmayı başarmıştır. Buradan gençlerimize ve çok değerli hanım kardeşlerimize çağrım, liderimizi ve partimizi asla yalnız bırakmayın. Unutmayın ki ülkemizi en kötü şartlardan dünyanın en büyük ülkeleri arasına alan ve dünya ‘beşten’ büyüktür diyerek yeni bir miladın kapısını aralayan tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır”.   

Gerçekleştirdiğimiz kongrelerde bu zorlu görevi üstlenen ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine hayırlı olsun temennilerimizi iletiyor, bu bayrak yarışında başarılar diliyoruz. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00