AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ, YÜKSELEN ÇITAYI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

AK Parti Mardin 7. Olağan İl Kongresi’nde güven tazeleyen AK Parti Mardin il Başkanı Faruk Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Mardin 5.02.2021 15:36:00 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ, YÜKSELEN ÇITAYI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

AK Parti Mardin 7. Olağan İl Kongresi’nde güven tazeleyen AK Parti Mardin il Başkanı Faruk Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

AK Parti Mardin 7.Olağan Kongresi’nde güven tazeleyerek tekrar il başkanlığına seçilen Faruk Kılıç’ı tebrik etmek ve hayır dualarda bulunmak amacıyla bölgemizin her kesiminden vatandaşlar AK Parti İl Başkanlığı’na akın ediyor. 

ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATILACAK

Siyasi geçmişi boyunca her zaman bölge ve bölge halkı için ter döken, emek harcayan İl Başkanı Faruk Kılıç doğru bildiği çizgiden asla taviz vermemiş, geçtiğimiz dönemde tüm ilçeleri mahalleleriyle birlikte seçim ve zaman mefumu gözetmeden defalarca ziyaret ederek ilklere imza atmıştır. Dirayeti ve haktan yana duruşuyla halkın gönlünde taht kuran Kılıç, bundan sonraki süreci halk için, çocuklarımızın yarınları için, durmadan, yorulmadan ve herkese örnek teşkil edecek çalışmalara yer vereceklerini söyledi. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yükselen çıtayı Mardin özelinde daha da ileriye ulaştırmayı amaç edinerek hareket ettiklerini ve inşallah bunu başaracaklarını ayrıca sözlerine ekledi. 

AYIRIM YAPMAKSIZIN HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

İşçisinden amelesine, muhtarından köylüsüne, kurum amirinden memuruna, öğretmeninden öğrencisine, esnafından çırağına kadar yediden yetmişe memleketimizin en ücra köşesinde bile yaşayan halkımızdan kişiler AK Parti Mardin il Başkanı Faruk Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyorlar. Gelen her vatandaşa teşekkürlerini sunan İl Başkanı Faruk Kılıç, “Din, dil, ırk, köken ayırımı gözetmeksizin herkesi kucaklayacaklarını ve hizmeti memleketin her metrekaresine ulaştıracaklarını belirtiyor”. 

LİDERİMİZİN ÖNCÜLÜĞÜNDE HER ALANDA OLACAĞIZ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2001 yılında AK Parti’yi kurarak çok önemli ve aydınlık günlerin kapısını araladığını dile getiren İl Başkanı Kılıç “Bizler hiçbir zaman Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayarak, o zor ve sıkıntılı dönemlerin tamamında yanında yer almaya çalıştık. Halkına hizmet aşkıyla susamış liderimizin arkasında durmadan yol kat ettik. Davamızdan asla taviz vermedik. Halkımız neyi ne şekilde istiyorsa ona göre yolumuzu tayin ettik. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Mardin için, vatandaşımız için tüm varlığımızı ortaya koyarak her alanda yer alacağız”.

TEFRİKAYA DÜŞMEDEN AK PARTİ’NİN VE MİLLETİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İleriki sürecin çok daha yoğun olacağını ve en ufak bir rehavete kapılmadan hareket edeceklerini, yapılacak tüm çalışmaları kimseyi kırmadan gönüllere, yüreklere dokunarak yapacaklarını söyleyen İl Başkanı Kılıç, tüm birimleriyle sokak sokak, kapı kapı dolaşarak her vatandaşa ulaşmayı hedefliyorlar. Milletvekillerinden belediye başkanlarına, il yönetiminden ilçe yönetimlerine, kadın, gençlik ve mahalle başkanlıklarına kadar mevki ne olursa olsun asla kendi aralarında tefrikaya düşmeden AK Parti’nin geleceği ve milletin huzuru için emek harcayacaklarını, Mardin ve Türkiye’nin vaktini boşa harcayacak bir anının bile bulunmadığını, bu yeni sürecin Mardin adına hayırlar getirmesini dile getirdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22