AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ŞEYHMUS DİNÇEL'DEN BASIN AÇIKLAMASI

AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel'in sosyal medya hesabından yaptığı ve büyük tepkilere neden olan ''Kölelikten Kurtuldum'' paylaşımının ardından bugün yeni bir basın açıklaması yaparak kendini savundu.

Mardin 12.04.2023 12:12:00 0
AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ŞEYHMUS DİNÇEL

  AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel'in sosyal medya hesabından yaptığı ve büyük tepkilere neden olan ''Kölelikten Kurtuldum'' paylaşımının ardından bugün yeni bir basın açıklaması yaparak kendini savundu.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel'in Basın Kuruluşlarına gönderdiği basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

 

‘’24 Haziran 2018 Tarihinde ‘’Vakit Türkiye Vakti' 'diyerek Milli iradenin ve Demokrasinin kalbi Gazi Meclisimizin yüce çatısı altında görev yapmanın  onurunu yaşayan biri olarak Elhamdülillah bu yolculukta hem Milletimize hem de Cumhurbaşkanımıza hiç  mahcup olmadım. Memleketimiz ve Milletimiz için  üzerimize düşen sorumlulukları bil hakkın yerine getirmek için çalıştım.

 

Gazi Meclisimizde Ak Parti adına 2 dönem Katip Üye olarak Meclis çatısı altındayoğun geçen çalışmalar içinde Mardin'in Hak ve Hukukunu  en iyi şekilde temsil ettim.27.Dönem Mardin Milletvekili olarak hizmet etmenin onuru ve şerefi ile eser ve hizmet kazandırmak amacıyla çalışmalarımı sürdürdüm. Bu sürede Mardin'e hizmetkar olma aşkıyla tevazu ve mahviyet  ile gönüllere dokunmanın bahtiyarlığını yaşadım.

 

Bu Mukaddes görevi hakkıyla  bitirmenin kamraniliğini yaptığım bir iktibas ile neşretmek istedim. Paylaşımda yer alan ‘’Bugün Kölelikten, Özgürlüğe ulaştığım Gündür ' 'sözünü GEORGE WASHINGTON Başkanlık görevini bitirdiği zaman  sarf etmiştir. Ben de  Milletvekilliği görevimin sona erecek olması nedeniyle böyle bir alıntı yaptım.

 

Partimizin anlayışı biliyorsunuz halk'a hizmetkar(Köle)olma anlayışıdır. 'Hakka Hizmet,Halka Hizmettir''düşüncesi  ile çıktığımız bu seferde yaptığımız Milletvekilliği görevini alnımızın akı ile bitirmenin mutluluğu ile yaptığım bir paylaşımdı. Hizmet siyaseti düşüncesine sahip olmayanların anlayabileceği bir paylaşım değil.''Diyerek  sosyal medya paylaşımını savundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19