AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATI ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç bazı program ve temaslar kapsamında Mazıdağı ve Derik ilçelerini ziyaret etti.

19.08.2020 11:24:00 0
AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATI ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç bazı program ve temaslar kapsamında Mazıdağı ve Derik ilçelerini ziyaret etti.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, il yönetim kurulundan oluşan heyet eşliğinde bazı program ve ziyaretleri gerçekleştirmek amacıyla gittikleri Mazıdağı ve Derik ilçelerinde teşkilatlarla bir araya geldikten sonra ilçelerin genel durumunu görüşmek ve vatandaşlarımızla bir araya gelmek amacıyla kaymakamlık, belediye başkanlığı, emniyet müdürlüğü, muhtarlar, oda başkanlıkları ve esnaf ziyaretlerinde bulundular.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç programlara ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren pandemiden dolayı ertelemiş olduğumuz birçok programı maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine riayet ederek gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Geçen hafta başlattığımız programlarımıza Mazıdağı ve Derik İlçelerimizle devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz programlarda ilçelerimizin genel durumunu masaya yatırarak yapılması gerekenleri görüşüp gerekli mercilere iletilmek üzere notlarımızı alıyoruz. Bizler il ve ilçelerimizin daha yaşanılabilir, halkımızın daha huzurlu bir hayat sürmeleri için elimizden gelen çabayı sarfediyoruz”.

 

İl Başkanı Kılıç, “Yaptığımız ilçe ziyaretlerinde mutlaka muhtarlarımız ve esnaf kardeşlerimizle bir araya geliriz. Onların değerli görüşlerinin yanında, eksiklikleri ve sıkıntıları dile getirmeleri bizler için çok önemlidir. Özellikle muhtarlarımızla her kulvarda bir araya gelmeye çalışırız. Kendi mahallelerinin sorunlarını bizlere ilettikleri gibi bizlerde bu istekleri belediyelerimiz, kaymakamlıklar ya da ilgili mercilere ivedilikle aktarıp bir an önce çözüme kavuşması için çalışıyoruz. Esnaflarımızı daima ziyaret eder, çeşitli noktalarda hasbihalde bulunuruz. AK Partimizin 19 yıldır, özellikle esnaflarımızın kalkınması için yapmış olduğu yenilikleri Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarıyla kendilerine hatırlatıyoruz. Burada vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir. Bizlere olan güven ve desteklerini artırsınlar. Çünkü bizler tüm gücümüzle halkımızın yanında olmak onlara hizmet etmek istiyoruz. Artık hizmet almayan, yolu, suyu, alt yapısı, çevre düzenlemesi tamamlanmayan yer kalsın istemiyoruz”. AK Parti halkıyla iç içe onların sorunlarıyla hemhal olmuş bir partidir. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını kendi sıkıntımız, eleştiri ve önerilerini de emir niteliğinde görerek hareket ediyoruz. Seçimler olsun ya da olmasın bizim için asla fark etmemiştir. Çünkü bizler daima vatandaşımızın sokağını, hanesini ziyaret ederek yalnız olmadığını, AK Parti’nin tüm gücüyle yanında olduğunu her zaman hissettiriyoruz”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22