AK PARTİ MARDİN`DE UNCU DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

AK Parti Mardin 5. Olağan İl Kongresi'nde il başkanı seçilen Av. Bahattin Uncu, mazbatasını alarak göreve başladı.

Mardin 10.01.2015 14:27:44 0
AK PARTİ MARDİN`DE UNCU DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

AK Parti Mardin 5. Olağan İl Kongresi’nde il başkanı seçilen Av. Bahattin Uncu, mazbatasını alarak göreve başladı.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla yapılan AK PartiMardin 5. Olağan İl Kongresi’nde il başkanı seçilen Bahattin Uncu, mazbatasını alarak göreve başladı.

Yeni yönetim ile il binasında basın toplantısı düzenleyen Uncu, Başbakan Ahmet Davutoğlutarafından adaylığa layık görüldükten sonra gerçekleşen 5.Olağan Genel Kurulu’nda AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevinin tarafına verildiğini, kendisinin ve yönetimdeki arkadaşlarının mazbatalarını alarak göreve başlamış başladıklarını hatırlattı.

İl yönetimindeki Mehmet Ali Dündar ve Abdurrezak Sağlam ile birlikte düzenlediği topalntıda Uncu sözlerini şöyle sürdürdü, “Başta çözüm sürecinin başarıya ulaşması için gereken anlayış ve desteği sağlamak üzere amacımız ortak yaşamımızı güzelleştirecek duygu ve düşüncelerle güzel hizmetler vermektir. Şahsım ve görev arkadaşlarım Mardin ili bazında bize verilen bu görevi bu anlayışla yapmak kararlılığındayız. Halkımızın bu hayırlı görevde bize gerekli desteği ve anlayışı sağlayacağından eminiz. Birbirimizi eşit, kardeş görerek el ele vererek birlik olursak emeğimizi çalmak, ülkemizi ve İslam coğrafyasını kan çanağına çevirmek isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04