AK PARTİ MARDİN`E SÜRPRİZ ADAY!

Mardin Ak Parti il başkanlığı için aday olması beklenen Araştırmacı yazar ahmet çınarbaş, ikinci Demirtaş olabilir mi ?Mardin Ak Parti`de Gündem Sarsacak Aday`ın Çınarbaş olacağı ve sürpriz sonuç alabileceği konuşuluyor.

Mardin 11.11.2014 00:14:22 0
AK PARTİ MARDİN`E SÜRPRİZ ADAY!

Mardin Ak Parti il başkanlığı için aday olması beklenen Araştırmacı Yazar Ahmet Çınarbaş, ikinci Demirtaş  olabilir mi ?

Mardin Ak Parti`de Gündemi Sarsacak Aday`ın Çınarbaş olacağı ve sürpriz sonuç alabileceği konuşuluyor.

Ak Parti Mardin İl Başkanlığında Gerçekleştirilecek olan 5. Olağan Kongre takvimi 15 Eylül 2014 tarihinde başladı.
5. Olağan Kongre sürecinin ilk ve en önemli aşaması olan köy ve mahalle delege seçimlerini tamamlayan Mardin İl Başkanlığında halen İl Başkanı olan İbrahim Fidenin Milletvekili aday adayı olması beklendiği ve yeniden Aday olmayacağı Konuşulurken, Ak Parti Mardin İl Başkanı Adaylığını açıklayan  İbrahim Sıncar`dan sonra Sürpriz bir adayın ismi Mardin Siyaset arenasında dillendirilmeye başladı.

2.DEMİRTAŞ OLABİLİR Mİ?

Mardin Ak Parti il başkanlığı için aday olması beklenen Araştırmacı Yazar Ahmet Çınarbaş, ikinci Demirtaş olabilir mi ?

Mardin`de orta halli bir ailenin çocuğu olan Çınarbaş, Parası - aşireti - gücü olan parti başkanı olur imajını yıkabilir mi ?

Artuklu Haber ajansına açıklamada bulunan Araştırmacı-Yazar Ahmet Çınarbaş;

``Ben ve ekip arkadaşlarım adaylık noktasında son kez toplanıp kararımızı vereceğiz, sırtımıza alacağımız yük çok ağır bir yük. Bunun bilincinde olup plan projemizi ona göre hazırlamamız lazım. Aday olalım da ne olursa olsun mantığı çok sakat ve sürdürülebilir bir mantık  değildir.

Mardin`de yaşayan her bireyi ailemizden biri olarak görüp ona göre hareket ettiğimizden dolayı,Ak Parti il başkanlığına aday olacağımızı arkadaşlar ile paylaştım, az öncede belirttiğim gibi aday olup olmayacağımız yapılacak son toplantıda belli olacaktır.

Kim ki bu millete hizmet edecekse Rabbim ona nasip etsin,``Dedi.

Bağımsız kişilerin yaptığı değerlendirmede Mardin`de çok sevilen Araştırmacı-Yazar Ahmet Çınarbaş`ın beklentilerin aksine,Yaratacağı olumlu etki ile Ak Parti Delegeleri tarafından sürpriz bir şekilde desteklenerek  2.Demirtaş vakasının yaşanabileceği  konuşuluyor.



ARTUKLU HABER AJANSI-ÖZEL HABER

 


39.8° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,30%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75