Ak Parti Midyat İlçe Başkanlığına Atilla Yarış Yeniden Seçildi

Adalet ve Kalkınma Partisi Midyat İlçe 8. Olağan Kongresi Midyat Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti. Yapılan seçimler sonucunda AK Parti Midyat İlçe Kongresi'nde Atilla Yarış yeniden Midyat ilçe başkanı seçildi.

Mardin 27.10.2024 10:49:00 0
Ak Parti Midyat İlçe Başkanlığına Atilla Yarış Yeniden Seçildi

Adalet ve Kalkınma Partisi Midyat İlçe 8. Olağan Kongresi Midyat Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti. Yapılan seçimler sonucunda AK Parti Midyat İlçe Kongresi'nde  Atilla Yarış yeniden Midyat ilçe  başkanı seçildi.

 

Kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu.Türkiye'nin hedeflerine yürüyüşünün hiçbir şekilde kesintiye uğramayacağını vurgulayan AK Partililer, Birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yapılan yatırımlar ve çalışmalar anlatıldı.

 

Mevcut ilçe başkanı Atilla Yarış, tek aday olarak katıldığı kongrede kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.Ak  Parti Midyat ilçe Başkanlığına yeniden seçilen Atilla Yarış seçim sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi;

 

‘’Kıymetli Hemşerilerim; 

 

Bugün 8.Olağanlağan kongremizi Rabbim'e şükürler olsun ki gerçekleştirdik. Kongremizde emek harcayan dostlarıma, salon süslemesinde hummalı bir çalışma gerçekleştiren genç kardeşlerime, organizasyon şirketine, Emniyet güçlerine ve katkısı olan tüm arkadaşlarımla teşekkür ediyorum. Katılım sağlayan başta MKYK Üyemize, İl Başkanımıza Milletvekillerime, Belediye Başkanlarıma, İlçe Başkanlarıma, İl - İlçe Yönetim Kurulu Üyelerime, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıma, Geçmiş Dönem Milletvekillerim ve İl Başkanlarıma, Mahalle Başkanlarıma, Muhtarlarıma, Basınımıza, STK temsilcilerimize, kıymetli delegasyona ve tüm halkımıza canı gönülden teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Görevlerine yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyelerimize de önümüzdeki süreçte başarılar diliyorum. 'Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor