AK PARTİ`DE İDRİS BAL ŞOKU!

Ak Parti Kütahya milletvekili idris Bal Parti disiplin kuruluna sevk edildi.

Siyaset 21.11.2013 14:46:50 0
AK PARTİ`DE İDRİS BAL ŞOKU!

Ak Parti Kütahya milletvekili idris Bal Parti  disiplin kuruluna sevkedildi.

AK Parti, Kütahya Milletvekili İdris Bal`ı "basında çıkan ve parti politikalarına aykırı açıklamaları" sebebeiyle kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak müşterek disiplin kuruluna sevk etti.

AKP yönetiminden isminin açıklanmasını istemeyen üst düzey bir yetkili, İdris Bal’la ilgili şunları söyledi: “İdris Bal bizim parti adına konuşma yetkisi olan birisi değil. Biraz daha medyatik olmaya çalışıyor. Parti içinde de her taşın altından çıkmaya çalışıyor. Çeşitli konularda rapor yazıyor. Bunu medyayla paylaşıyor. Kamuoyu da sanki Başbakan kendisine bir görev vermiş de bu görev kapsamında rapor hazırlamış gibi algılıyor. Başbakan ve parti kendisine herhangi bir görev vermedi. Gezi olaylarıyla ilgili hazırladığı raporunun kıymeti harbiyesi yok. Sadece kendisini bağlar. Kendisi için yolun sonu olduğunu anladı. Partide görev alamayacağını, bu dönemin yolan sonu olduğunu gördüğü için, medyatik olma adına kendince bir şeyler yapıyor. Geleceğe yatırım yapıp, popüler olma telaşı. Durum bundan ibaret.”açıklamasında bulunmuştu.

Hzırladığı Raporlar ve Diyarbakır Gezisine ilişkin Basına yaptığı açıklamalar nedeni ile Ak Partide tartışmalara ve Tepkilere neden Olan Ak Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal,müşterek disiplin kuruluna sevk edildi.

AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal AK  Başbakan Erdoğan`ın "Korkularla büyük devlet olunmaz" sözlerine yönelik twitter`dan ve "Korku ile büyük devlet olunmayacağı gibi, hesapsız plansız gunubirlik kucuk hesaplarla buyuk devlet olunamaz, ancak buyuk hatalar yapilir" mesajı yazmıştı.Yaptığı açıklama ile Ak Partililerden büyük Tepki gören Bal,Dün Toplanan Ak Parti MKYK`sının Toplantısının ardından müşterek Disiplin kuruluna sevk edildi.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA

ARTUKLU HABER AJANSI



28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04