AK PARTİ`DEN ``ARZU ÇERKEZOĞLU``AÇIKLAMASI

Dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kabul edilen Taksim Platformu Heyetinde bulunan DİSK`e bağlı Devrimci Sağlık İşçileri Sendikası'nın genel başkanı Arzu Çerkezoğlu ile ilgili olarak Ak Parti Genel Merkezi`nden yazılı Basın açıklaması yapıldı.

Siyaset 15.06.2013 18:01:10 0
AK PARTİ`DEN ``ARZU ÇERKEZOĞLU``AÇIKLAMASI

Dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kabul edilen  Taksim Platformu Heyetinde bulunan DİSK`e bağlı Devrimci Sağlık İşçileri Sendikası’nın genel başkanı Arzu Çerkezoğlu ile ilgili olarak Ak Parti Genel Merkezi`nden yazılı Basın açıklaması yapıldı.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından konuya ilişkin yapılan Yazılı Basın Açıklaması şöyle:

Kamuoyunun bildiği gibi Gezi Parkı ile ilgili meydana gelen bazı olaylardan sonra, bir grup sanatçı ve Taksim Platformu’nun bazı üyeleri Başbakanlık Resmi Konutu’nda, Sayın Başbakan başkanlığındaki bir heyetle 4 saatlik bir görüşme yapmıştır.

Bu görüşme sonunda hem sanatçılar ve Taksim Platformu Üyeleri hem de İktidar kamuoyuna gerekli açıklamaları yapmıştır.

Bugün bazı basın-yayın organlarında, DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu’nun toplantıya ilişkin bazı beyanlarına yer verilmiştir.

Esasen adı geçen şahıs, toplantıya katılması öngörülen isimlerden biri değildi. Birkaç kişiyle beraber Resmi Konut’a gelmiş ve sanatçıların ricasıyla dinleyici olarak salona alınmıştır.

Toplantının sonunda adı geçen kişi söz almadan ayağa kalkmış, 4 saat boyunca sanki hiçbir şey konuşulmamış gibi, sözlerini dikte ettirircesine bizce makul olmayan beyanlarda bulunmuştur. Bunun üzerine  Sayın Başbakan kendisine sözlü olarak tepki göstermiş, bu esnada toplantı bitmiş olduğu için de ayağa kalkarak salondan ayrılmıştır.

Adı geçenin, Sayın Başbakan’ın üzerine yürüdüğünü beyan etmesi tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulüdür.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.                            

Doç. Dr. Hüseyin Çelik
Genel Başkan Yardımcısı
Parti Sözcüsü``Açıklamasında buunuldu.


ABDULLAH ORTAÇ(AHA)ANKARA



29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,2%1,45
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,98% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2502,96% 0,01
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,00